Witam ja chciał by ponowić moją propozycję o dodaniu komendy /śmierć
Pomogła by ona w czasie jak się np. zbugujesz lub enderman stworzy portal w blokach albo (nie wiesz gdzie jesteś <-(bardziej dla nowych graczy) ... Oczywiście gdy wojownik uderzy potwora a potwór wpisze komendę /śmierć to zalicza kila (po drugiej stronie jest tak samo)

(15-March-2017 00:32:27)patrykoxd napisał(a): [ -> ]Witam ja chciał by ponowić moją propozycję o dodaniu komendy /śmierć
Pomogła by ona w czasie jak się np. zbugujesz lub enderman stworzy portal w blokach albo (nie wiesz gdzie jesteś <-(bardziej dla nowych graczy) ... Oczywiście gdy wojownik uderzy potwora a potwór wpisze komendę /śmierć to zalicza kila (po drugiej stronie jest tak samo)
Zdecydowanie na
TAK! Zwłaszcza, gdy gracze zabijają się na początku gry, zostają potworami, biorą endermana i robią portal w ścianie. Wtedy do drużyny potworów dołącza jakiś lepszy gracz i wybiera np: Zjawę, która nie dostaje obrażeń od ściany; klika w portal i nie może się wydostać. Ani nie pogra, ani nie wykorzysta klasy. Było to bardzo denerwujące. Zobaczymy, co powie Banan ;P
Jestem na TAK! ta komenda przyda się także kiedy grasz smokiem i skonczy ci sie ta cała energia...
na TAK
bardzo sie to przyda moim zdaniem
Z tego co pamiętam podobny temat był już poruszony, i banan na takie coś się nie zgodził.
Owszem był taki temat (sam go stworzyłem), i banan nic nie napisał tylko ktoś wziął to do kosza
http://mineserwer.pl/Temat-Propozycja-27817?page=2
Oczywiście posłuchałem się innych i też napisałem w tym wątku, że po wpisaniu komendy /śmierć i po uderzeniu potwora kila zalicza
Jak dla mnie pomysł może być.
Na TAK
Bardzo dobry. pomysł bo trafiają się gracze którzy robią to celowo taki portal w ścianie a potem wchodzą na lobby. Jestem na TAK
Na tak tylko dodać to też trzeba w vs p 2 xd