MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PROŚBA, PROPOZYCJA] Obrażenia zadawane przez Triadę
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
expiąc sobie dziś na Triadach zauważyłem mały, jeśli można to tak nazwać, bug. W moim secie, czyli prawie całym włoskim (czarny garnitur), Triada zabiera z pistoletu ponad 5/6 mojego HP, podczas gdy z maczety zadaje mi maksymalnie 2 serduszka. Skarży się na to również wielu innych graczy i nikt z forum chyba nie zaprzeczy, że coś jest nie tak. Proponuję:
- albo zmniejszyć DMG pistoletu
- albo zamienić obrażenia pistoletu na maczetę i odwrotnie
Mam nadzieję, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie.
Pozdrawiam, kiroPL
Podac ci do tego frytki z ketchupem może?
Nie wszystko masz mieć na tacy -.-
Jeśli gnat ci tyle zadaje to go unikaj - proste!
Brutal to nie tryb dla każuali -.-
Nom triada bije bardzo duzo z pisto ludzi bez seta to na hita jedzie jednak wydaje mis sie ze dzieki temu jest niebezpieczna dla wszystkich Smile jestem za tym zeby zostalo jak jest
@topic hahaha... a jak w prawdziwym życiu dostaniesz z pistoletu to powoli umierasz... Sama nazwa mówi brutal life - brutalne życie...
Jest to moim zdaniem celowe utrudnienie... nie ma co uatwiac to Brutal wiec czego by sie po tym mozna by spodziewa. Jak dla mnie wszystko jest idealnie wywazone. Nie nalezy plakac tylko cieszyc sie gra lol
Większość głosów na nie - do zamknięcia/kosza.
Bije ile bije bo tyle ma bić. Gagni nie są sobie równe, są słabsze, są silniejsze, nic zmieniane w tym zakresie nie będzie - celowo takimi ich zrobiłem.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie