MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowy tryb "Aura"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mój nick w grze to Pan_Polaczek, w trybie który sam wymyśliłem chodzi o to żeby zniechęcić ludzi do używania cheatów i aur. Każda rozgrywka trwa 2 rundy, w 1 rundzie rundzie wszyscy podzielą się na dwie drużyny. Pierwsza drużyna atakuję drugą drużynę z diamentowymi zbrojami, mieczami i potkami drugą drużynę która ma tylko drewniane miecze, przez co druga drużyna poczuję się jak jest stosować aury na innych ludziach i,że jest to nieuczciwe i złe. W 2 rundzie obie drużyny zamieniają się ze sobą i każda drużyna może poczuć smak porażki przez ludzi którzy oszukują w grze. Jeśli jednak ktoś z tym drewnianym mieczem w drużynie z innymi pokona kogoś dostaje 5 dolarów. Mam nadzieję, że przeczytałeś to [undefined=undefined]KalisPro[/undefined] i przemyślisz to, by chodź spróbować wprowadzić mój plan w życie. Czekam na odpowiedźHuh Pozdrawiam, Pan_Polaczek Smile
Mysle, ze ludzie potraktowali by to inaczej.
Jedna wielka rzez i tyle...
Przyniosło by to dokładnie odwrotny skutek - gracze ściagali by cheaty żeby wygrywać niezależnie od drużyny.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie