MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Losowe mapy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam!

Moja propozycja jest taka aby dodać przy starcie gry losowe mapy na Wojownicy Dusz tak samo jak to jest na WvsP.
Bo nudzi się ciągłe granie na Królestwie i myślę że takie rozwiązanie było by dobre!
Tez jestem za. Ludzie ciagle i cagle biora Krolestwo..
[Obrazek: giphy.gif]
Jestem na TAK !
Neutral

Dlaczego? Poniewaz niektorzy np. ja nie cierpia mapy np.kraina lodu (bez urazy dla tworcow) i ich po prostu meczy gra na nich wiec ja jestem na neutral fakt np. niektorzy nie lubia 1 mapy ktora jest caly czas wybierana i to dla nich by bylo dobre
zeby mapy same sie losowaly
Tak samo na WvsP są mapy które lubię a które nie. Zapewne inni gracze mają odwrotnie. Dzięki losowym mapą każdy maniak może być zadowolony.
Na minefox nigdy niema mapy KrolestwoV2,wies,krainalodu tylko ciagle te przerklamowane Krolestwo
Jak najbardziej za wprowadzeniem.
Nudne się robi granie 20 razy w tą samą mapę pod rząd Tongue
Dzięki temu będzie można też zagrać w wieś lub krainę loduSmile
Można by było to wprowadzić , mi się ten pomysł podoba chociarz lubie królestwo
Dobry pomysł ponieważ większość graczy wybiera tylko mape królestwo które z tego powodu że jest za często wybierana tryb zaczyna mnie trochę nudzić i jak wiadomo sam chce trochę w tym zróżnicowania dlatego jak najbardziej popieram pomysł z losowaniem map.
Stron: 1 2
Przekierowanie