MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: ✪ Konkurs - Nagrody ✪ Nagraj Swój Napad lub Obronę banku!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Heja Smile

dla wszystkich mały konkurs i możliwość wypromowania swojego kanału prezentując na forum swój napad!

WARUNKI KONKURSU:

Należy nagrać obronę lub atak na bank na trybie brutal life, wrzucić go na youtube i umieścić w tym temacie, spośród przesłanych filmów 3 najciekawsze napady/filmy zostaną nagrodzone!

Nagrody
1. miejsce 30000$
2. miejsce 20000$
3. miejsce 10000$

Aby zgłosić się do konkursu należy wrzucić w poście link do filmu oraz swój nick na serwerze oraz ip serwera na którym gracie gdyż brać udział mogą zarówno gracze mineserwer jak i minefox.

Zgłoszenia do: 25 Marca!

Oto mój napad:

https://www.youtube.com/watch?v=oNH2xnumQJk&t=1s

od 28 minuty napad Smile nie udało się ale to nie ma znaczenia Smile
Do kiedy można się zgłaszać?
już dopisałem, do 25 marca.
(13-March-2017 21:56:55)Admin napisał(a): [ -> ]już dopisałem, do 25 marca.

Przepraszam, ale mam pytanie, muszę to wrzucać na mój najpopularniejszy kanał? Ma 600 subskrybcji i tam nie pasują takie rzeczy, ten kanał jest bardziej po*ebany.
Czy mógłbym to wrzucić na moje mniej znane kanały które mają po 10-15 subów?
Wrzuć na jaki chcesz - nikogo zbytnio nie interesuje jaki kanał dasz, bardziej materiał ;p
(13-March-2017 22:18:17)Anty napisał(a): [ -> ]Wrzuć na jaki chcesz - nikogo zbytnio nie interesuje jaki kanał dasz, bardziej materiał ;p

Ok
@UP na YT masz opcję, żeby film był "prywatny", daj go a tylko poprzez link będzie można go obejrzeć a na kanale będzie film ukryty Wink
(13-March-2017 23:00:57)TheShadowDead napisał(a): [ -> ]@UP na YT masz opcję, żeby film był "prywatny", daj go a tylko poprzez link będzie można go obejrzeć a na kanale będzie film ukryty Wink

Aha, no he
podbijam wątek!
Dzisisiaj albo jutro będzie filmik Tongue
Stron: 1 2 3
Przekierowanie