MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja na wojsko
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Otoz jak narazie odlamki metalu dropiace z wojska sa niemal ze niepotrzebne. Chcem wiec dac propozycje na ich nowe wykorzystanie ,aby oplacalo sie zabijac wojsko. Wiec fajnie by bylo gdyby byla mozliwosc ulepszania niezniszczalnosci setow I broni bialych
Np 64 odlamki metalu kosztowala by sztabka chartowanej stali dzieki ktorej mozna by bylo podniesc wytrzymalosc seta z 15 do 16 itd
Nie zmienilo by to nic poza zadszym kozystaniem z zestawu naprawy
Co o tym sadzicie ?
Jak dla mnie, super
(13-March-2017 20:54:55)0_Draco_0 napisał(a): [ -> ]Otoz jak narazie odlamki metalu dropiace z wojska sa niemal ze niepotrzebne.
Z odłamków metalu kupuje się naboje do bazuki, które są jednak cenne.
Ogółem pomysł możnaby potoczyć w inną stronę... Według mnie enchanty na zbrojach są wystarczające, a z odłamków metalu możnaby np: kupić jakieś ciekawsze przedmioty kalibru ciężkiego. Oczywiście za należytą cenę. Ale to pozostawiam komuś innemu do rozważenia. Na razie jestem na Neutral. Zobaczymy, co powie Banan.
Całkiem spoko pomysł! Wtedy takze cena odlamkow była by większą i w rezultacie można by było więcej zarobić z wojska Tongue
jeden z glubszych pomyslow jaki dotychczas ktos proponowal na brutalu, nic takiego na pewno sie nie pojawi.
Naboje do bazooki tylko dzieki odlamkom mozna pozyskac, wiec na pewno nie jest to malo wartosciowy przedmiot.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie