MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dodatki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Czy byłaby możliwość wprowadzenia na serwer czegoś w stylu "plecaka" który by dodał nam dodatkową liczbę miejsc w ekwipunku po otwarciu.
Takowy plecak by kosztował z 50-150 tysięcy. Cena tu tylko sugestia może kosztować dużo ponieważ to nie jest coś nie zbędnego jedynie coś co niektórym trochę ułatwi grę w rożnych przypadkach.
Jak jak komuś to sie nie podoba albo podoba i ma też inny pomysł ciekawy pomysł to może by sie wypowiedział.Tongue
Osobiście jestem na NIE
Nie rozumiem cb , wprowadzenie plecaku na serwer , komu to potrzebne , są plecaki na 2 trybach ( RPG , WD ).Wprowadzenie plecaków na sam serwer jest bezsensu NIE
(14-March-2017 11:41:09)MokrySuchar napisał(a): [ -> ]Nie rozumiem cb , wprowadzenie plecaku na serwer , komu to potrzebne , są plecaki na 2 trybach ( RPG , WD ).Wprowadzenie plecaków na sam serwer jest bezsensu NIE
1. A co ma RPG/ WD to tego co się dzieje na SkyBlocku?
2. Niezła argumentacja, jak nie grasz na tym trybie to naprawdę, wstrzymaj się od komentarza, bo nic on nie wnosi do tematu.

Co do tematu, było to poruszane m.in. tu:
http://mineserwer.pl/Temat-Plecaki-22824...ght=plecak

Czy coś się zmieniło? Poczekaj na wypowiedź Spinninga, który opiekuje się tym trybem.
Witajcie,

Nadal podtrzymuje komentarz z wątku, o którym wspomniał Piotrovsky.
http://mineserwer.pl/Temat-Plecaki-22824...#pid174067

Odkop Smile

Natomiast na Sky Blocku praca wre - Ekipa Sky Block pracuje pełną parą nad następnymi projektami.
Jest co robić Smile
Pozdrawiam
No spoko szkoda troche, ale w takim razie chce przy okazji zapytać się czy dodacie coś do sklepu ciekawego na co będzie można trochę kasy wydać ?
Zatem zapraszam do propozycji i podjęcia dyskusji z nami na ten temat: "Coś ciekawego"
Kanał VIP#2 naszego Team Speak-a - Ekipa Sky Block - czekamy.
A propo już tego co zaczoł AkaBunga mam pomysł na kilka fajnych dodatków sms jest tylko vip czy $$ . Ale fajny by było dodac takie konta za hajs jak Konto Super Vip czy Elite mam już pomysł na Konto Elite które dałęm na swiat jednoosobowy. Pomysł jest dobry ale trzeba go podpracować i ulepczyć bo tylko vip to tak pół na pół.
Pomogłem? Daj Diaxa!

Pomysł by mógł być dopracowany np.: dało by to się kupić nie tylko sms ale też za dolary
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie