MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] _SzybkiApple_
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: _SzybkiApple_
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bardzo lubię grać po szkole w minecraft na Minefox ponieważ jest tam miła atmosfera i bardzo przyjaźni gracze. Dostalem bana za obraze serwer bo napisalem z nerwów "Lagi jeb** serwera". Każdy czasami się wkurzy i bardzo tego żałuje. Miałem lagi i przeklnołem na serwer ale to pewnie wina mojego internetu Sad.
Treść bana: https://zapodaj.net/2c9687a0d4d47.png.html
Serwer: Minefox.pl
Każdy jak zwykle po banie żałuję. Skoro tak lubisz to trzeba było myśleć co się robi. A pisząc takie rzeczy to nie wiem czy go lubisz.

Emocje dla siebie kolego to nie jest dżungla Wink.
Kosz.
Jeszcze nikomu nie daliście unbana z tego posta Kalisa czy nie powinno to być usunięte jeśli i tak admini robią swoje
Zawsze myślą po banie. Jak cię emocje ponoszą to po prostu się wyloguj, a jak masz z tym lekkie problemy to polecam meliskę zaparzyć.

UB w tym dziale były nie raz, nie dwa, ale to były osoby niesłusznie zbanowane lub zbyt surowo ukarane.
A nie powinnien być ban za to na czas? np 7 dni
Nie. Za obrazę serwera jest ban permanentny.
Czyli znowu kasa w błoto... kupiłem uba tydzień temu... zarabiałem na to 2 miesiące
Zawsze myślą po banie. Zamiast wyzywać serwer uderz sobie pieścią w biurko jeśli aż tak nie potrafisz opanować emocji.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie