Witam pisze ten wątek bo dowiedziałem sie ostatnio ze banan zrobil tak ze krwawi żniwiaże (bałwanki) nie zostawiają sniegu po sobie. Jednak ostatnio jak zagralem sobie na w vs p 2 na MF zobaczyłem ze on dalej jest. Mogli więc byscie go zlikfidowac poniewaz on denerwuje nie raz jak sie na niego wejdzie do dostaje sie kicka za fly

oraz strasznie cofa Niewiem tesz w sumie jak jest na innych serwerach gdzie w vs p 2 tesz jest.
@up Pisałem na końcu ze niewiem jak jest na innych serwerach ale skoro tak to fajnie by było gdyby banan to usunoł. Pozatym mówił cos na odc ze ma to usunąć
Prawda, mówił że ma to usunąć, gdyż wszystkich graczom to przeszkadza, szczególnie kiedy pod tym śniegiem nie ma bloku. Dopóki bug nie zostanie usunięty, klikajcie PPM na snieg, dzięki czemu śnieg zostanie usunięty.
Banan na jednym z odcinków mówił że to zrobi ale do tej pory nie ruszył tego
podeślij screeny z map i miejsc gdzie widzisz śnieg.
@up to bym musiał zrobic raczej fim na YT ponieważ on spawnuje sie za bałwankami (krwawymi kosiarzami) On idzie i za nim tworzy sie snieg. I to sie dzieje na każdej mapie i na każdym serwerze
Chodziło mi o to że na mapach ogólnie niema śniegu ale powstaje za bałwankami(krwawymi żniwiarzami) one ida i za nimi powstaje snieg.
szybki banan na mapie tam gdzie swiontynia jest na murach i nadnio jest trawa (kumacie) . przy wejściach balwany wietrznie zostawiajo snieg
i czasami w niej