MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Lagi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, piszę ten wątek z powodu dużych lagów na mineserwerze i są one prawdopodobnie spowodowane zbyt dużą ilością trybów !! Czy nie można by było usunąć niektórych trybów które lagują, a mało ludzi tam gra ?? Np. Gun pvp, the walls i inne tryby które mogą lagować. Odciążyło by to serwer od niepotrzebnych lagów.

I tak dodatkowo, czy można byłoby stworzyć osobny serwer na GTA i wziąść kase, itemy licencje wszystkich graczy z mineserwer, minefox, royalcraft i minecraftowo i dać to wszystko na jeden serwer. Wtedy grało by tam więcej osób i były by może mniejsze lagi skoro będzie osobny serwer.
Lagi były, są i będą
1. Że są lagi w godzinach popołudniowych to jest prawda, ale nie można od tak likwidować trybów a na pewno nie klasyki jak the walls. Są gracze którzy grają po 10 gier dziennie na tym trybie i nie można o nich zapominać.
2. To by się nie opłacało administracji bo by serwer z samym GTA przynosił małe dochody. Myślę że KalisPro i Szybkibanan pomyślą coś jak zmniejszyć lagi. Graczy na ten tryb przybywa (co mnie bardzo cieszy bo sam gram po kilka godzin). Jakby gangi na serwerze się rozwinęły i w jakiś sposób zostały opublikowane to z chęcią by wchodzili nowi gracze. Moja mafia często przyjmuje nawet nowych graczy, ponieważ nie gramy aby wygrywać, ale żeby uprzyjemnić grę.
Lagi są spowodowane zbyt dużą ilością graczy w godzinach popołudniowych oraz przez ataki botów,
To czemu nie ma zabezpieczeń przed botami ??
Mamy. Tyle że wszystko da się obejść.
Jak czasem gra po 1000 osób to się niedziw . A na temat botów to są pluginy tylko zapomnialem jakie .
Raz bylo 1985graczy na a gdy nacisnelem tab to same boty sie pojawialy
Ekhem zapomniałem jakie ^-^ ~CzepionMC
Sprawa jest botów taka robią ataki nie raz było tak że atakują jak Kalisa nie ma i nie raz serwer został wyłączony z powodów lagów ale adresy ip tych osób są zapisywane i podobno zostaną sprowadzone na policje więc im sie dostie
Dlatego są czasami takie lagi jednak zgodzę sie czasami bardzo dużo osób gra na serwie i mogą być tym spowodowane
pluginy są na ataki ale nie każdy jakiemuś zaradzi
Aj wszyscy wiedzą ,że są lagi ponieważ:
-dużo graczy na serwerze
-nie które tryby mogą lagować
-twoja wersja minecrafta też może lagować
wiem że laguje bo znam ten serwer Smile