MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] _kacper59
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : _kacper59

Jesteś recydywistą?: Nie

Dlaczego chcesz dostać unbana: zostałem nie słusznie zbanowany za "obraze"

Treść Bana: Zostałes zbanowany na zawsze przez Camrakor_13 za obraza policjanta, brak kultury Regulamin złamany!
Odbanuj sie, wyslij sms MSBAN._kacper59 na numer 92045 (koszt 24,60zl).

Serwer: mineserwer.pl

przeprosiny: Chciałbym jeszcze raz przeprosić Camrako_13 za "obraze" słowem "dupa ciasna" przepraszałem go i pytałem czy poczuł sie urażony i potwierdził to więc jeszcze raz przepraszam oraz proszę o unbana.
Eh wczoraj cie ostrzegalem, ty nadal swoje robiles. Dzisiaj to samo, wszedlem na serwer, napisalem zebys przestal spamowac czy cos w tym stylu. A ty "przyszla dupa ciasna, nie ma luzu" UB nie będzie, na przyszlosc myśl
A i piszesz że nie słusznie. To po co przepraszasz?
wiesz co serio ja rozumiem jakbym cie wyzwał od ku*ew albo od ch*ja to co innego ale jestes aż tak wrażliwy żeby banować za słowo dupa ciasna ? serio? o tym mówie nie można już napisać debil , dziecko itp bo ban a i powinnienem dostać na max 3 dni za wyzwisko Big Grin bo to nawet nie jest przekleństwo także ten a i tym nie spamiłem Big Grin większość jest za mną to wiesz ;/
Zawsze myślą po banie.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie