MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Update gangow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chcialbym przedstawic pomysly moje nq ulepszenie gangow

1. Kazdy gang mialby swoje konto gangowe aby wplacoc na konto gangy kazdy czlonek wpisuje /gang wplac (kasa) co bedzie mozna roboc z tom kasa podam w onnych punktach
2.Na mapie kilka budynkow byly by zmienione w rezydencje czy cos takiego i kazdy gang moze zakupoc taka baze sobie za poeniadze gangowe w tedy gang by mogl sie przenosic do swojej bazy kazdy czlonek mogl by tam budowac.
3.Byla by komenda /gang ulepsz pod ta komenda dowodca moglby ulepszac gang by mozna zrobic rozne ulepszenia gangowe.
4. Mapa by byla podzielona na rozne sektory kazdy sektor mialby swoja flage czy serce i od godziny jakiej do jakiejs kazdy sektor dalo by sie przejac przejmuje sie tak ze staje sie obok np flagi i sie przejmuje gang ktory wczesniej mial sektor musial by bronic aby przejac wystarczy stac na welnie kolo np flagi jak btf1 jest to mozliwe bo na nie jednym serwie to jest
5. Jak gang ma jakis sektor albo kilka dosyltaje pkt albo kase na konto bankowe jezeli pkt to ten gang ktory by mial najwiecej pkt pod koniecvtygodnia by dostawal nagrode

Jak by te pomysly powstaly to osoby ktore zdobeda all ity by mialy co robic bo na starym gta jak ktos mial all ity przestawal grac zazwyczaj a tu by mial o o walczyc system gang ranking cz gang list aktualny jest do dupy powiem bo on jest zrobiony na hadcore sory za bledyvpisze na fonie
całkiem spoko, ale jest to moim zdaniem zbyt ogólne szczególnie w pkt. 3.......... Nie wiem co o tym sądzić... Dziwne to troche xd Coś ci świtało ale chyba nie końca wiedziałeś co, mam takie odczucie.
Uleoszenia gango migky byc no takie nie chcialem pisac zeby nie bylyz byt op ale maks ilosc czlonkw gangu % zarabiania qestow kasy ze im wiecej rizwiniete tym wiecej % kasy z questiw czlonkowie maja + 1 potem 2 na koncu 3 serca to nie wiele bo latwo sie traci i wiecej ulepszen ktore zrobil by banan
Według mnie D.N.O.
Dziwne pomysły... Nie sądze, aby były wprowadzone.
... Może być a jednocześnie na neutral
Neutral.
Może być, ale ta ortografia...
Jestem na NEUTRAL
Pomysły dziwne, jedyne co to z tymi budynkami fajny pomysł.
Cytat:Mapa by byla podzielona na rozne sektory kazdy sektor mialby swoja flage czy serce i od godziny jakiej do jakiejs kazdy sektor dalo by sie przejac przejmuje sie tak ze staje sie obok np flagi i sie przejmuje gang ktory wczesniej mial sektor musial by bronic aby przejac wystarczy stac na welnie kolo np flagi
A jeśli gangu by nie było online wtedy? Lub np. 2 na 10? Nieprzemyślany i zbędny pomysł.
@up
To już ich problem
Jeżeli ih nie ma można wykorzystać okazje xd

Pomysł spoczko jestem na TAK
ale czy ty nie ściągnołeś od verteza bo hyba tak
Ponieważ 1 i 3 jest u niego
Stron: 1 2
Przekierowanie