MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kolejne opowiadanie twórcy "Świata Minecrafta"!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
jako, iż seria opowiadań "Świat Minecrafta" zakończyła się ok. 15 min. temu (http://mineserwer.pl/Temat-OPOWIADANIE-%...fta?page=7) tak jak zapowiadałem, szykuję kolejne opowiadanie. Pytanie tylko... Które wybierzecie? Pomysł mam na dwa opowiadania. Fabułę obu zaraz wyjaśnię. Dlaczego chcę pisać nowe opowiadanie? "Świat Minecrafta" liczył aż 7 zgłoszeń, co daje 7 postaci! Jest to bardzo dobry wynik, więc podbijamy stawkę? UWAGA! Proszę o zgłoszenia tylko tych osób, które NA BIEŻĄCO będą śledzić opowiadanie. Ponieważ nie chcę zgłoszeń od osób, które napisały podanie i nie wiedzą totalnie nic o fabule a seria się dawno skończyła. Zgłaszajcie się pod jednym warunkiem - czytajcie na bieżąco Smile
Dobra, koniec pitolenia - lecimy z fabułą opowiadań!
ŚWIAT MINECRAFTA 2

Druga część opowiadania, które zakończyło się dnia 11.03. Kiro z powrotem trafia do nowej krainy i tam mierzy się z dawnym przyjaciele SzybkiegoBanana - równie mocnym KalisemPro! Kiro poznaje nowych sojuszników, jednak będzie musiał pokonać również wielu wrogów ze swoją drużyną...
WOJNA DWÓCH ŚWIATÓW
Dawno, dawno temu, w innej galaktyce żyły potwory. Niechcący przybywają one na Ziemię, aby unicestwić każdego człowieka na tej planecie. Opowiadanie wzorowane na "Lambdzie" PSmitcha - wyreżyserowane scenki w Minecrafcie! Bądź po stronie zła jako potwór, lub dobrej jako człowiek, wybierz profesję i ruszaj na wojnę!

Dołączona jest do wątku ankieta - wyniki pojawią się 24.03 ! Dziękuję za oddany głos i pozdrawiam Wink
@refresh Haloo! Głosujcie! Do końca zostało 13 dni!
Witam cię kiro. Chciałbym znów zawitać w twoim opowiadaniu. Bardziej wolę Świat Minecrafta 2 lecz gdy będzie Wojna Dwóch Światów to też chętnie się zgłoszę. Nie wiem jakiego wzoru podać ale wymyśliłem najpotrzebniejsze informacje.

Imię - Troox (chłopak)
Pochodzenie - Planeta lodu
Moce - wywołanie śnieżycy
Broń - zamrażający łuk który wystrzela strzały lodowe zamrażające przeciwników ,mroźne sztylety.
Strona - zła
Hehe, kolego, rekrutacja będzie otwarta jak skończy się głosowanie xD LOL. A to co mi napisałeś na PW - spoko, będę robić częściej, bo wydawało mi się, że nie śledzisz poczynania bohaterów "Świata Minecrafta" na bieżąco Wink
Kiro robisz fajne opowiadania tylko tym razem
zrób bardziej „dramatyczny" konuec bo tamtem skończył się stanowczo zbyt dobrze
Pozdrwiam v0lbi Big Grin
@refresh + Info - żeby nie było niejasności, ja nie głosowałem Wink
@refresh
@refresh Pozostał jeszcze ten dzień Wink Jutro koniec głosowania i jednocześnie początek rekrutacji na nowe opowiadanie Wink
Ankieta ZAKOŃCZONA! Zapraszam do rekrutacji tu -> http://mineserwer.pl/Temat-REKRUTACJA-OP...iat%C3%B3w
Przekierowanie