11-March-2017, 19:58:03
A więc zacznijmy o takiego zilustrowania wydarzeń : jest taki ludzik, ten ludzik nie umie grac ,ludzik sciaga cheaty ,ktos go zgłasza ,ludzik dostaje bana na konto ,ludzik nie daje za wygrana ,ludzik tworzy nowe konto i znów cheatuje , i pętla się zaokrągla .Moje 1 pytanie jest takie po co jest wykupowanie ub jak każdy może sobie stworzyć 2 konto zebrać itemy w 5 min i dalej cheatować? To jest taka troche walka z wiatrakami co nie ? wiem że nie uznajecie tutaj banów na ip i tu pojawia sie moje 2 pytanie DLACZEGO ? takie bany zapobiegają możliwość tworzenia drugich kont cheaterom na serverze. Gorzej jak ktoś ma zmienne ip. Jeżeli chcielibyście utrzymać ład i skład na serverze proponuje wznowic takie bany albo zrobić ankiete kto chce takie bany a kto nie chce bo moim zdaniem by bardzo się przydały. Bo serio dajmy na przykład mnie gram na serverze już nwm jakiś tydzień/2 tygodnie i przez 3 dni zrobiłem jakies 14 skarg na cheaterów i wchodze na server a tu zamiast mniej jest ich coraz więcej albo ci sami tylko pod innymi nickami.
wiem może troche nieczytelnie ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.
wiem może troche nieczytelnie ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.