Nazwa użytkownika zbanowanego : Vaatu
Jesteś recydywistą?: Nie/Możliwe że tak nie pamiętam.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Nie popełniłem wykroczenia o które zostałem oskarżony.
Treść Bana: Zostales zabanowany na zawsze przez Amon320 za Cheaty Regulamin złamany!
Serwer: MineSerwer.pl
Już dawno Cię podejrzewałem o cheaty, praktycznie kiedy byłeś na wd usiłowałem Cie obserwować, w mojej obecności nic nie widziałem, co było naturalne, lecz pewnego razu przypadkowo ujrzałem jak biegniesz z naciągniętym łukiem strzelając do przeciwnika, gdy zeskoczyłem do ciebie, nagle stojąc w miejscu strzelałeś (wyłączyłeś cheaty). Proszę o odrzucenie ub.
AntyChack nie wykrył cheatów, poza tym nie istnieje żaden dowód na ich używanie oraz posiadanie.
I co z tego że AC nic nie wykrył? AC jest od Aury i od CivBreaka

Poza tym, administracja nie musi mieć dowodów żeby zbanować.
"Poza tym, administracja nie musi mieć dowodów żeby zbanować.''
To czym kieruje się regulamin tego serwera? Niema żadnego dowodu ani żaden nie może zostać dostarczony. Gracze którzy wydają pieniądze, dzięki czemu właściciele serwera zarabiają w tym samym tygodniu dostają nie uzasadnione bany? Może to po prostu wyłudzanie pieniędzy? Jeśli wydaje 50 PLN i w tym samym tygodniu dostaje bezpodstawowego bana, przez co nie mogę korzystać z legalnie zakupionych przeze mine przedmiotów to po prostu zwykła kradzież.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera