MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Uszkodzone mapy oraz źle zbilansowana misja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

Na serwerze jest dość irytujący problem dotyczący uszkodzony map wiec ja wymienię
-Miroslav - miejsce przy 3 strażnikach
-Bank zachodni - pomieszczenie przed skarbcem
-Pałac Alexa - biuro alexa

Proszę o naprawę tych map ponieważ po prostu mają irytujące dziury do których można wpaść .

Co do problemu z misją . Zabicie miroslava jest źle zbilansowaną misją na którą skarży się każdy wręcz każdy gracz na serwerze! Moim zdaniem jednostki mają za dużą siłę i żeby go przejść trzeba się bardzo natrudzić. Misja z zabiciem Baracka Obamy wydaję się niczym w porównaniu z tym choć nagroda za niego jest o 200 dolarów większa. Proszę o bilans tej mapy bo ten problem jest naprawdę denerwujący i jej przejście graniczy z cudem.
1. Daj screeny miejsc tych błędów, nikt nie będzie szukać bo "ty tak powiedziałeś".
2. Miroslav ma być ciężką misją. Nie chodzi o to, abyś poszedł sam z kolegą i zrobicie w dwie minuty. W tym queście liczy się zaufana drużyna, jest to quest grupowy. Uwierz mi - w kilku będzie łatwiej.
Możesz zalinkować stronę na której mam opublikować ss?
Wrócę teraz do tematu miroslava.

W 5 osobowej grupie w której każdy miał pełną zbroje diax tą misje przeszła tylko 1 osoba. Udowodnił bym to że ta misja jest za trudna ale niestety mało graczy ma konto na forum sposób żeby potwierdzić musielibyście wejść na serwer i oficjalnie spytać graczy wiem że to trochę się mija z celem ale inaczej wam tego nie udowodnię.

I proszę tutaj zdjęcie od miroslava.
https://zapodaj.net/770e55c253fd8.png.html
Przekierowanie