MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem z texturami
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Witam,
Mam problem z texturami. Kiedy wchodzę na mineserwer i przejdę na lobby nagle zmienia mi textury na normalne (chociaż wtedy mam normalne textury), i potem wychodzi mi serwera. AngryAngryAngry
Co może być problemem tej sytuacji?? Huh Huh Huh

Za pomoc dziękuję.
Pewnie masz ustawione "instaluje domyślnie textury serwerowe". Lobby "prze in stalowy wije" Ci tekstury, ponieważ na trybach typu RPG, GTA, WvsP masz inny teksturepack o lobby zmienia go na donyślny. Niestety zawsze ci go zmieni, nawet jak będziesz normalnego używał
Usuń serwer z listy i zmień "pobieraj automatycznie" na "zawsze pytaj przed pobraniem textur"
A gdzie można ustawić żeby nie instalowało mi domyślnego texturpacka? Chciałbym mieć texturpaka np. na brutal life.

(10-March-2017 19:57:20)Anty napisał(a): [ -> ]Pewnie masz ustawione "instaluje domyślnie textury serwerowe". Lobby "prze in stalowy wije" Ci tekstury, ponieważ na trybach typu RPG, GTA, WvsP masz inny teksturepack o lobby zmienia go na donyślny. Niestety zawsze ci go zmieni, nawet jak będziesz normalnego używał
Usuń serwer z listy i zmień "pobieraj automatycznie" na "zawsze pytaj przed pobraniem textur"

Ja mam ustawione na pytanie o zainstalowaniu texturpacka. I klikam tak i znowu to samo. Usuwałem wcześniej też serwer.
Przekierowanie