Witam, ponieważ były ostatnio wątki w sprawie licencji na zabijanie i nie zostały one dokładnie wyjaśnione. Idzie gracz który ma np. Działko obrotowe, miniguna itp. - może kupił kase w grze. Nagle ktoś go atakuje i ginie, i w tej chwili go wyrzuca z servera bo mu mogło neta wyłączyć lub poprostu serwer wywalił. No i wbija na server i nie ma broni na które wydał pieniądze. Go po prostu wywaliło i w tej sytuacji traci wszystko !!!
Proszę o naprawienie tego, iż wiem bo moi koledzy już właśnie przez to stracili itemy.
Powiem tak, wszedłem na serwer i specjalnie testowałem, nawet z wyłączeniem serwera, i za każdym razem oddawało mi wszystkie itemy które miałem w EQ, wiec mam podejrzenia ze grze tak robią i maja nadzieje ze zostaną im dane itemy które tak naprawdę nie mieli nigdy
Ale naprawdę się traci, dzisiaj mój kuzyn został zabity i go wywaliło z serwa przez co nie mogło mu zwrócić itemów i ich nie odzyskał. Ja już kupiłem działko obrotowe i jak przez takie cos zgine to ja już tutaj nie gram ponieważ stracę itemy nie przez mój błąd.
MultiDestroy powiedz mi tylko jak mamy to zrobić? Jak ma ci przywrócić itemy? Jeśli wychodzi z serwera/wywala go serwer NIE MA KOMU zwrócić itemów.
Na Survivalu jest takie cos jak guardian. Gdy go zakupisz i logniesz pidczas walki tracisz tylko zalozony secik.
Moze na GTA wgracie cos na podstawie guardiana?
Dokładnie. To nie żadne oszustwa. Ja też raz straciłem itemy, gdy wywaliło mnie z serwa.
Ja mialem ten sam przypadek, gdy gracz mnie zaatakowal bazooko to odrzucilo mnie w gore po czym wyrzucilo mnie z serwera podczas walki. Oraz zgadzam sie z autorem tematu bo z tego powodu tracisz itemy nawet z LNZ na ktorych zbieranie musiales troche czasu poswiecic. Itemow nie oddalo po moim ponownym wejsciu na serwer

MikolajSoldier dzisiaj znów stracił bronie, ponieważ kiedy go zabili pisało mu "Utracono połączenie z serwerem" - czy jakoś tak. Wbił i już nie miał itemów !!!!
A może stworzylibyście komendę /przywroc - Przywracało by to ostatnie zapisane itemy których nam nie przywróciło po śmierci.
To moim zdaniem było by idealne.
FCM, musisz nabijać? Czytaj o co chodzi kurna.