Wczoraj Gracz Ktory Ma Nick Rasztarg Mial to samo co ja dzisiaj przed chwila
stracil Diax Set itp. Ktos Zabral Itemy I Nie oddal. Ja Mialem Podobnie Tez Stracilem Diax Set Narzedzie Motor Czerwony. Moim Zdaniem To Jest Bez Sensu
Prosze O Rozpatrzecie Tego. Bo Naprawde Sie Odechciewa grania na Real Life.[/font]
@up Eeeee co ? Wytłumaczyłbyś może przez co to się stało , dowody lub cuś ?
Ps: ADMINISTRACJA NIE ODPOWIADA ZA STRACONE ITY !!!
nic tym wątkiem nie rozjaśniłeś.... co gdzie jak?
(10-March-2017 12:14:35)Admin napisał(a): [ -> ]nic tym wątkiem nie rozjaśniłeś.... co gdzie jak?
Poprostu Wyszlem z Real Life i jak Weszlem Zrespawnilem sie w Scianie Albo Podlodze i zabieralo mi zycie umarlem i stracilem itemy. nie chodzi mi o to zeby mi itemy oddali. Tylko Poprostu To Jest Bez Sesnu
PS:Subuje
przeciez jak wychodzisz z real life to po wejsciu kolejnym na serwer respisz sie na spawnie...
Banan i tu się mylisz na Realu respisz się w danym miejscu tam gdzie się wylogujesz. Może nastąpić przesuniecie gracza o jedna kratkę pod wpływem wejścia na serwer.
wszyscy admini serdecznie proszę o wprowadzenie doglądania wymian czy coś w tym stylu bo teraz jest taki bug że czasami telefon nazywa się brick i nic się nie da z nim zrobić przez to ludzie coś takiego sprzedają każą najpierw płacić a potem dają i wychodzą z serwera piszę to dlatego ponieważ gracz o nicku
plskipielsel tak okradł jednego kolesia z 200$ koleś który to kupił miał nick Verzii i porszę was bardzo o jakieś zabezpieczenie żeby
/allegro nie psuło telefonów albo żeby dawać takim typką bany
@up
wybacz krzycho ale jesli ktos jest na tyle glupi to nikt mu nie pomoze =/
i chyba nie jestes powazny myslac ze ktos bedzie zajmowac sie posredniczeniem w transakacjach graczy...
@temat
wporządku, jeśli chciecie mogę wprowadzić respawn zawsze na spawnie - jeśli takie rozwiązanie będzie dla Was wporządku.