MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prosze e UB
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Kamil2286
Jesteś recydywistą?: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana:Chę dostać UB poniewarz kiedyś dostałem bana za cheaty i je usunołem tylko zapomniałem usunąć 1 plik i gdy mnie grzesiek88899 sprawdzal znalazl ten plik i dał bana
Treść Bana: zostałeś zbanowany na zawsze przez grzesiek888899 za cheaty/sprawdzony odbanuj się....
Serwer: mineserwer.pl
(09-March-2017 18:08:00)NaSerioZrytyNick napisał(a): [ -> ]Nazwa użytkownika zbanowanego : Kamil2286
Jesteś recydywistą?: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana:Chę dostać UB poniewarz kiedyś dostałem bana za cheaty i je usunołem tylko zapomniałem usunąć 1 plik i gdy mnie grzesiek88899 sprawdzal znalazl ten plik i dał bana
Treść Bana: zostałeś zbanowany na zawsze przez grzesiek888899 za cheaty/sprawdzony odbanuj się....
Serwer: mineserwer.pl

Jak Za Cheaty To Tylko Za SMS Szybki Nie Raz Mówił !
ale ja ich nie uzywałem

ja miałem 1 plik w resztce z poprzedniego bana co nie znalazlem i nie usunolem ten plik był w folderze w .minecraft w mods
Jeśli osoba sprawdzana posiada cheaty/modyfikacje wspomagające rozgrywkę, jest to równoznaczne z blokadą konta. Nie grałeś na nich, ale cheaty można wpakować i wypakować kilkoma kliknięciami.
http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-Prosze-e-UB
Miałeś cheaty na pulpicie, więc ban polecił. To normalne. Skoro cię sprawdził to musiał mieć jakieś podejrzenia.
Prosba o ub przysługuje RAZ

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie