08-March-2017, 18:06:36
Zaczelo sie jak muj przyjaciel w 2 klasie zaprosil mnie na urodziny.Pytalem go co bedziemy robic a on mi powiedzial ze grac w minecrafta.Zaskoczony pytalem go co to za gra a on mi zaczął wszystk oopowiadac.Mówił o sky wars o lusky blockach.Wreszcie do niego przyszłem i zaczelismy grać.Oczywiście musial mi wszystko robic bo ja nie umialem.Potem w domu wkoncu sciągnelem MC bodajże 2 lata gralem na singlu a potme zacząłem garć na multiplayer.Gralem na roznych serwerach kazdy w koncu mi sie nudzil az tu nagle wbijam na MineFox.Zacząłem tam grac w jail (stary bardzo stary).Gralem tam dlugo az wkoncu nowa educja akurat w wigilie.Potem znalazlem serer Ms i tam zacząłem grac w jail bardzo dlugo tam gralem mialem koxoowe eq aż wkoncu znowu durna nowa edycja.Przestalem grac w mc az wkoncu do niego wrocilem.Wbilem na MS na WD bardzo m isie spodobał (kiedys w niego gralem)
I do dziś gram na MS WD1 i 2.Mam narazie tylko 1 boski miecz dusz ale planuje kupic wiencej.To tyle narka.
I do dziś gram na MS WD1 i 2.Mam narazie tylko 1 boski miecz dusz ale planuje kupic wiencej.To tyle narka.