MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowy , Stary TRYB chowanego
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pomysł aby odświerzyć tryb jakim jest chowanego , z tego co jest mi wiadomo to jest tryb na wyluzowanie , niestety ten tryb jest zbugowany i prawie nikt tam nie gra.Czy jest szansa aby ten tryb został zrobiony od nową bądź przebudowany ?
Co do map to sam osobiście mogę zbudować nowe mapy jednak że wystarczy tylko przebudować te stare aby nie dało się bugować i przerobić ekonomie.
Co do ekonomi to można by było robić że za wygraną mapę dostajemy kase i za tom kase można kupować dodatki dla szukających jak i chowająch.

Propozycją dla szukających może być lepszy miecz , eq , sensor ktory pokazuje czy w pobliżu 10- 15 kratek jest w pobiżu nas jakiś blok/gracz.

Propozycja na bloków , fajerwerki dla zmyłki , lepszy miecz , wybór bloku itp.

Myślę że trzeba odświerzyć stare tryby aby ktoś na nich gral i kolejną propozycje niedlugo podam
Cytat:niestety ten tryb jest zbugowany
O jakich błędach mowa?

Cytat:Propozycją dla szukających może być lepszy miecz , eq , sensor ktory pokazuje czy w pobliżu 10- 15 kratek jest w pobiżu nas jakiś blok/gracz.
Chyba nigdy nie bawiłeś się w chowanego, na podwórku lub w lesie. Przecież sensor do wykrywania to nic innego jak popsucie całego uroku "chowanego" Smile
Ok, jeden błąd wymieniony. A co z tym?
(26-February-2017 14:10:26)MokrySuchar napisał(a): [ -> ]Wogule przydało by się zaktualizować ten tryb , jest dużo bugow na tym trybie

Wiem, wychodzi że się czepiam, ale skoro piszesz ze jest zbugowany, bugów jest dużo to wymagana jest większa liczba niż 1 Smile
Bledy które zauważylem :
- uciekanie bloków za mapę ,
- gdy bloki się poruszają i biją szukającego są niewidzialne ( czasami ale doś często ) ,
- są miejsca gdzie bloki mogą wejść a szukający ma z tym problem ,
Zaktualizowałem tryb, już można na nim grać. Miłej zabawy.
Dzięki Kalis Big Grin
Przynajmniej ty bierzesz moje pomysły na poważnie Big Grin
taaa pomijając że to ja mu podrzuciłem ten temat i zaleciłem zainteresowanie aktualizacją. Suchar w błędzie przez całe życie Big Grin
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie