MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema dzis troche niecodzienna propozycja .
Chcial bym poprosic o dodanie bodyguardow na brutalu
Czemu ?
- na gta to nie dzialalo jednak mam nadzieje ze na tym trybie byloby to mozliwe
- taki bodyguard na tym trybie o wiele bardziej by sie przydal do pomocy niz na gta gdzie mafie byly ezy
- zawsze byloby to jakies urozmaicenie dla bogatych osob Smile
Cytat:- zawsze byloby to jakies urozmaicenie dla bogatych osob Smile
Yhh... Wiesz, większość graczy jeszcze bogata nie jest. Nawet za bardzo nie mają dobrego ekwipunku. Generalnie, pomysł sam w sobie jest ciekawy, mafie są 1000 razy cięższe od tych na GTA, więc... Czemu nie. Zgaduję jednak, że nie zostanie to wprowadzone, nie wiadomo, czy nadal nie ma tego problemu. Jeśli nie, fajne byłoby zobaczenie psów na BL Smile
Bardzo fajny pomysł popieram post kiroPL w którym napisał że mafie są cięższe
pomysł zasługuje na pluseła
@topic

Draco mogłeś jeszcze napisać o psach Wink
Dobry pomysł. Jestem na Tak. Powody wyżej.
Pomysł pomysłem, wykonanie wykonaniem więc wiecie xD
Jestem na TAK.
Ponieważ jak inni uważam że mafie na BL są silniejsze niż na GTA
oraz to było by fajne unowocześnienie gry Smile.
@up2 to też było by fajne niezła propozycja napisz wątek o tym dodaj jesce koty Smile

Pozdrawiam v0lbi Big Grin
@up total fail

Chociaż psy były by zbyt OP gdyż jak wiecie mafie są szkieletami (Dzięki teksturom widzimy ludzi )
Pomysł spoko, ale pisać nowej rozbudowanej modyfikacji tego typu na brutalu w najbliższym czasie nie zamierzam, bo nie mam na to tyle czasu, szczególnie że jeszcze sporo roboty przy tym trybie mam z aktualnymi bajerami które piszę. A nie jest to rzecz którą zrobi się porządnie w parę godzin.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie