MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Powrót?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Otóż to mnie zastanawia od pewnego czasu.

Niby gram na najnowszych snapshotach (i nikt mnie nie przekona, że są to wersje gorsze od 1.8), ale czasami dopada mnie taka chęć... chęć przypomnienia sobie starych czasów.

Na obecny moment mam sporo znajomych, zarówno w internecie, jak i w prawdziwym życiu, wielu z nich uważam za świetnych ludzi, tolerancyjnych, z poczuciem humoru, wspaniałych przyjaciół.

Wiem, że wielu z Was pewnie nadal mnie pamięta, czy to źle czy to dobrze, zmieniłem się. Wydoroślałem. Pewnie już można to zauważyć po sposobie pisania tego tematu.

Dlatego też, rozważając własne za i przeciw oraz konflikty głęboko we mnie, postanowiłem wrócić na MineSerwer. Być może na serwerze pojawię się jeszcze dzisiaj, przed południem lub późnym wieczorem.

Jednakże pewnie zastanawiacie się, po co to wszystko piszę, zamiast po prostu robić to po cichu?

Odpowiedź jest prosta. Chciałem powiedzieć witam i przepraszam, ponieważ moje zachowanie jako osoba aktywna na serwerze było... odrażające.

Tak więc jeszcze raz, przepraszam za moje wcześniejsze zachowanie i witam wszystkich, na świeżo.
Od czasu Twojego odejścia nastąpiła niezła rotacja graczy i zachowanie niektórych. Poczytasz forum, zrozumiesz Wink
Nie wiem czy się odnajdziesz na forum/serwerze po takim czasie, czas pokaże.
Witamy spowrotem <3
Cześć.
Jedyne skąd cię znałem lepiej powiem - kojarzyłem były stare wątki i RP.
Witam cię jak nowego gracza, pewnie dla wielu też będziesz "nowicjuszem", ale mam nadzieję, że miło będzie.
Siemqa ;p
Mimo iż niegdyś nasze relacje, o ile dobrze pamiętam nie były najlepsze, to teraz mam nadzieje, że się to poniekąd zmieni, a więc witaj :V.
Koper pod nosem zgoliłeś?
Jeszcze ciebie pamiętam Tongue Jak byłeś różowy. Witaj
Siema Tongue
Kojarze ciebie ze starych odcinkow kalisa na WD
Siema
Kojaże Cie - dawne gry na WDHeart Ahh Tongue. To były czasy, wątpie, że mnie pamiętasz - nie byłem na forum od tamtego czasu - jestem dopiero od kwietnia 2016. Mam nadzieję, że sobie pogramy Big Grin!
Stron: 1 2 3
Przekierowanie