06-March-2017, 22:29:30
Na początku grałem tylko w fife13 potem na urodzinach mojej koleżanki (kwiatek123ja) jej starszy brat przemek grał w minecrafta na trybie 1 osobowym. W tedy zagrałem 1 raz w minecrafta było fajnie, ale nadal wolałem fife. Potem jak wszyscy zaczeli grać w minecrafta to ja też chciałem sprubować i mój kolega Patryk (guteg) zainstalował mi minecrafta. Niestety po 2 miesiącach pojawiło się dużo wirusów i minecraft został skasowany i przez następne 4 miesiące zapomniałem o MC, lecz w maju 2016 roku kolega z klasy (themati15PL) załatwił mi minecrafta i dodałem swój pierwszy serwer czyli MineFox.pl
. Zaczynałem na koncie Skks10 i nawet nie umiałem się zalogować a biłem się jak niewidomy choć po miesiącu zaczołem troche łapać te PVP, ale nadal najlepszy w walce był themati i guteg. Miną miesiąc, 2 ,3 i nadal grałem na wojownicy dusz, bo ten tryb mi się szczególnie podobał, ale jak zmieniłem konto na Skkf10 i miałem tam klasy duch, strzelec i pirotechnik ukradziono mi konto
.
To jeszcze nie koniec jutro będzie część 2 do zobaczenia jutro ziomeczki
. Zaczynałem na koncie Skks10 i nawet nie umiałem się zalogować a biłem się jak niewidomy choć po miesiącu zaczołem troche łapać te PVP, ale nadal najlepszy w walce był themati i guteg. Miną miesiąc, 2 ,3 i nadal grałem na wojownicy dusz, bo ten tryb mi się szczególnie podobał, ale jak zmieniłem konto na Skkf10 i miałem tam klasy duch, strzelec i pirotechnik ukradziono mi konto
.To jeszcze nie koniec jutro będzie część 2 do zobaczenia jutro ziomeczki