MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Lagi na serwerze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mój nick z gry: Seyl
Data: 06.03.2017.r około godz 20:35

Byłem na pvp i klepałem się z ludźmi, miąłem na sobie demo zbroje i excalibura i wtedy wyrzuciło mnie ze serwera. Jak sie pojawiłem nie miałem nic. (Jak byłem na tym pvp to połączenie z internetem było stabilne). A i tak wgl to stało sie już tak chyba z trzeci raz, ale wtedy to moj kolega złapał itemy.
Posłuchaj te lagi to tylko i wyłąncznie wina twojego internetu/komputera, bo na serwie lagów puki co niema Tongue
No dobrze, fajnie fajnie, ale może podałbyś ss'a tych wszystkich itemów, żebyśmy mieli pewność, że na pewno je miałeś, i to nie próba wyłudzenia
@up jemu nie chodzi o itemy tylko o lagi Tongue
Mam wielu świadków że miałem takie itemy
@up świadkowie nie mają tu znaczenia nie maż ss/logów niestety ci nie pomożemy przykro mi ;(
(06-March-2017 22:00:05)mrmatt napisał(a): [ -> ]@up jemu nie chodzi o itemy tylko o lagi Tongue

Itemy też Big Grin
A masz logi/ss?
@up nie nabijaj, co mają logi do jego eq?
Do @Topic musisz mieć jakiś dowód na to, iż miałeś te itemy - bo równie dobrze możesz Nas oszukać. Jeśli nie masz jakiegokolwiek dowodu, nie jesteśmy wstanie Ci pomóc. Pozdro :V!
Nie ten dział , tu nic nie zdziałasz ani nie odzyskasz
Stron: 1 2
Przekierowanie