MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja Bossy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
chciałbym nowe klasy:
ale do nie klasa zwykła tylko boss!
Klasa boss jest podobna do WVSP i na przykład.
Ocelot: Ocelot człowiekiem byłby mornalny tylko miecze drewniany sharpness 3 ,ale będzie miał możliwość zamiany Ocelota. da zamiana walka będzie Trudniejszą bo tylko jako człowiek będzie można walczyć i niszczyć kamień dusz.
ale miałbyu jeden mocny plus. o do taki że dostanie Szybkość 3 i może ucieczkę może być łatwiejsza i spadanie nic się nie dzieje>
Może się własnych bossów robić. zapraszam do rozmowy. JacekOcelot3 albo JacekOcelot
Ekhem.... Zwyczajne "Dajcie mi to, bo to mi się podoba"
Z twojej "propozycji" mogę wywnioskować, że chodzi Ci ooo bossy...
Ale jakie ?
Boss to potwór, a nie klasa, klasa a boss to co innego... Myśl...
Na NIE

Ale po za tymi co napisałem, to ta klasa by była zbyt op.
Miecz sharp III + szybkość III to każdy szybko by zdobył ekwipunek, bo by była zbyt szybka i każdy by robił "amazing zone" xD.

@Edit1: Poprawiona wypowiedź
Żałosny pomysł na NIE
Zbyt OP i do tego tragiczny pomysł
Na NIE, jak chcesz "bossy" ktore nawet nie są "bossami" tylko klasami, a to roznica, to zaloz wlasny serwer. Nic nie stoi na przeszkodzie.
Co za głupota... Już pierwsza linijka wątku ,,chciałbym nowe klasy'' jest totalnie głupia i nie przemyślana, jeśli chcesz jakieś nowości typu klasy, zrób pluginy na nie, opis, aby wyglądało to sensownie a nie chciałbym to i tamto. Co do klasy, drewniany miecz sharp 3? Człowieku czy Ty wiesz jaką by to dawało przewagę w walce? Kolejna głupota a mianowicie szybkość III? Chłopie wtedy byś biegł prawie jak na rogu [...]
Farmezony
Takie propozycje o Ocelota mzoesz prosisc w dziale WvSp a nie WD. Wd to gra druzynowa polegajaca na klepie PVP. Nie dsoc ze bossy juz i tak psuja rozgrywke to jakby wproawdzic cos takiego to koniec wd normalnie. Pomysl 2 razy za nim cos napiszesz bo to jest takie glupie ze az smieszne.
[Obrazek: 300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg]
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie