MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: 2 podserwery na MF
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam mam prosbe poniewaz na MF mało osób gra na w vs p 1 a sa tam dwa podserwery więc może fajnie by było usunąc 1 podserwer tak aby zwiększyć liczbe graczy grajacych na 1 podserwerze tak jak m in na ms
http://mineserwer.pl/Temat-Likwidacja-Areny-2 pomysł był już tłuczony, ale skoro na MS jest juz jeden podserwer to czm na MF miało by nie być. Na tak Smile.
Oj, przydaloby sie zawsze wiecej graczy Big Grin
Ja jestem Neutral, ponieważ jest limit czasowy klas i jak są 2 podserwery to jest lepiej.
Darkmanix tak sobie mysle że te 2 podserwery to jest i tak troche niefer w stosunku do graczy m in z mcsurvi royalcrafta i minecraftowo poniewaz tam zawsze bylo mniej podserwerów niz na minefoxie a teraz by było uczciwie na wszystkich serwerach ludzie by musieli czakac po równo
Jestem na ogromne TAK
@up2 nie po to są 2 podserwery żeby po to jak zginiesz nie stawać się potworem i iść na 2 ...
Pomijam to, że przy podziale graczy na 2 serwery ani na jednym ani na drugim nie da się normalnie grać ..(mam na w vs p ponad 750lvl - tak jak mi, każdemu doświadczonemu graczowi po prostu nudzi się przy 10 potworach..)
Piątym, skoro na MS to przeszło, to dlaczego tutaj miałoby nie?
@up3 Gra nie polega na "jestem wojownikiem, mam goda, ojej, umarłem, ide na drugi serwer i tam wezne goda". Zginiesz to zginiesz, nie ma że cały czas będziesz brać jakąś dobrą klasę.
Tu nie chodzi, że umarłem tylko jak się runda skończy a do boga sporo zostało.
@up po to jest ograniczenie czasowe, żeby nie grać cały czas bogiem.. ;p
Chodzenie na zmianę na 2 areny to prawie jakby oszukiwanie tego systemu
Miało to sens kiedy grało dużo ludzi, a rundy zwykle szybko się kończyły.. teraz zwykle wojownicy wygrywają, rundy trwają do końca, więc trochę straciło to ten sens
Jestem na wielkie TAK! Zawsze na serwerze by było więcej graczy i szybciej się expa by zdobywało. Na dodatek gdyby ktoś umarł godem, to by nie szedł na drugi podserwer. Przecież właśnie dlatego są stworzone inne klasy - żeby grano nimi. Stracisz goda? Trudno! Zagrasz inną klasą. Nie zawsze trzeba grać godem, można przecież zagrać i dużo zrobić dla drużyny takim budowniczym. Zwykle na drugim podserwerze gdy gra się zaczyna jest zwykle około 10 osób, więc na jakąkolwiek klasę czy przedmiot trzeba się baaardzo długo namęczyć.
Stron: 1 2
Przekierowanie