04-March-2017, 21:03:04
Nie wiem po co to robię, ale co. Kto zabroni
( najwyżej ktoś usunie posta ).
No to co... hmm... A tak mam na imię Piotrek, a na drugie mam Patryk ( a na 3 chcę Paweł. Wiecie P.P.P
)
Lat mam 13, w kwietniu 14 a czasami się czuje jak 70 latek. BYWA
Pewnie ktoś chce znać moje zainteresowania... Niech mu będzie ale coś mi wisi za to -,-
Więc tak, lubię pośpiewać jak nikt nie słyszy, lubię potańczyć jak nikt nie widzi,
gram często i ostatnio coś tam sobie programuje ( głownie hacksy na apki na fona ale wiecie shhhhh ). Lubię sobie muzyki posłuchać, Imagine Dragons szczególnie xd
Lubię też na rowerek iść, jak jest ciepło
No i chyba to tyle... ( wiem moje życie jest szare... a nie czekaj jestem daltonistą).
Dziewczyny też nie mam, i raczej nie znajdę... ;__;
I ogólnie jestem śmieszek. Np kiedyś dzwoniłem sąsiadce ( wiecie tym dzwonkiem przy bramie) i uciekałem do kolegi chować się w stodole jak się wkurzała xD
Kurde rozpisałem się trochę ;/ Mam nadzieje że chociaż tu ktoś mnie polubi...
BEZ KAPPY 

No to co... hmm... A tak mam na imię Piotrek, a na drugie mam Patryk ( a na 3 chcę Paweł. Wiecie P.P.P

Lat mam 13, w kwietniu 14 a czasami się czuje jak 70 latek. BYWA
Pewnie ktoś chce znać moje zainteresowania... Niech mu będzie ale coś mi wisi za to -,-
Więc tak, lubię pośpiewać jak nikt nie słyszy, lubię potańczyć jak nikt nie widzi,
gram często i ostatnio coś tam sobie programuje ( głownie hacksy na apki na fona ale wiecie shhhhh ). Lubię sobie muzyki posłuchać, Imagine Dragons szczególnie xd
Lubię też na rowerek iść, jak jest ciepło

Dziewczyny też nie mam, i raczej nie znajdę... ;__;
I ogólnie jestem śmieszek. Np kiedyś dzwoniłem sąsiadce ( wiecie tym dzwonkiem przy bramie) i uciekałem do kolegi chować się w stodole jak się wkurzała xD
Kurde rozpisałem się trochę ;/ Mam nadzieje że chociaż tu ktoś mnie polubi...