MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dzem dobry.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nie wiem po co to robię, ale co. Kto zabroni Big Grin ( najwyżej ktoś usunie posta ).

No to co... hmm... A tak mam na imię Piotrek, a na drugie mam Patryk ( a na 3 chcę Paweł. Wiecie P.P.P Big Grin )
Lat mam 13, w kwietniu 14 a czasami się czuje jak 70 latek. BYWA
Pewnie ktoś chce znać moje zainteresowania... Niech mu będzie ale coś mi wisi za to -,-
Więc tak, lubię pośpiewać jak nikt nie słyszy, lubię potańczyć jak nikt nie widzi,
gram często i ostatnio coś tam sobie programuje ( głownie hacksy na apki na fona ale wiecie shhhhh ). Lubię sobie muzyki posłuchać, Imagine Dragons szczególnie xd
Lubię też na rowerek iść, jak jest ciepło Tongue No i chyba to tyle... ( wiem moje życie jest szare... a nie czekaj jestem daltonistą).
Dziewczyny też nie mam, i raczej nie znajdę... ;__;

I ogólnie jestem śmieszek. Np kiedyś dzwoniłem sąsiadce ( wiecie tym dzwonkiem przy bramie) i uciekałem do kolegi chować się w stodole jak się wkurzała xD

Kurde rozpisałem się trochę ;/ Mam nadzieje że chociaż tu ktoś mnie polubi...
Exclamation BEZ KAPPY Exclamation
Hej, witaj na forum (swoją drogą też muszę coś takiego napisać). Nikt wątku nie musi usuwać, po to powstał ten dział, żeby się przedstawiać Wink
Witamy na forum Wink. Czuj się tu jak w domu ( lol )!
witaj na forum Smile. ty na serio jesteś daltonistą ?? ;-;
Witaj nowy członku strony mineserwerBig Grin
(04-March-2017 21:22:14)paw123456789 napisał(a): [ -> ]witaj na forum Smile. ty na serio jesteś daltonistą ?? ;-;

Nie tak se powiedziałem xd
Hejka ;>
No elo ja to streamer v2 a marcinek889 To streamer v1
No cześć
Witaj ;P
Stron: 1 2 3
Przekierowanie