Opowiem wam o moim problemie xD.
Jestem ja jest pewna dziewczyna i inny chlopak.
Ja tą dziewczynę kocham ale ona myśli że to prank więc czasami przez to mnie nie lubi.Lubi tego innego chłopaka który ją kocha.
Nwm może ktoś by pomógł żeby mi uwierzyła że ja kocham .
A co my wróżka chrzestna ze shreka?

Bądź dla niej miły, nie wygłupiaj się jak dziecko, nie popisuj się też. Po prostu bądź sobą.
A właśnie, najważniejsze. Ile ta twoja koleżanka ma lat? Bo w różnym wieku różnie jest ;p
(03-March-2017 19:53:23)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]A co my wróżka chrzestna ze shreka? 
Bądź dla niej miły, nie wygłupiaj się jak dziecko, nie popisuj się też. Po prostu bądź sobą.
A właśnie, najważniejsze. Ile ta twoja koleżanka ma lat? Bo w różnym wieku różnie jest ;p
Eks di ma 12 lat.Ale najgorsze że nie wierzy że ja kocham :/
Daj sobie spokój ;p w tym wieku to nic nie radze robic w ta strone.
(03-March-2017 20:03:48)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]Daj sobie spokój ;p w tym wieku to nic nie radze robic w ta strone.
Wolę coś zrobic bo jak nic nie zrobię to chyba ja strace
W tym wieku to związki opierają się głownie na siedzeniu koło siebie ;p
Poczekaj jeszcze (z kilka lat) i potem jej to powiedz. Teraz zajmij się nauką itp..
Zresztą poszukaj odpowiedzi na jakiś forach młodzieżowych ;p
Wyglupianie się i zaczepki działają we wczesnych fazach znajomości. Z takowej fazie nie polecam tego robić. Powinieneś się się nią spotkać sam na sam, zbudować klimat i powiedzieć to tak aby zabrzmiało najprawdziwiej jak tylko można.
Plan B: eliksir miłosny
Daj jej zadanie domowe i powiedz jej wiersz Kocham cie ale to nie prank. Kolege zamknij w szafce (w szatni.
Jest 99 % Że bedzie twoja a ten 1 % to przypal u dyrektora i dziewczyna uzna że to prank.
@up
Co da zamkniecie kolegi w szafce??
(03-March-2017 22:27:42)Zjarany12xD napisał(a): [ -> ]@up
Co da zamkniecie kolegi w szafce??
Kolega nie będzie przeszkadzać ;]