MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bardzo Miła Admnistrajca Dzieki za stracone piendziodze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Niewiedzieć czemu administracja dała wiaderka lavy na moja wyspe przez co straciłem bardzo dużo żelaza... Tam gdze stoje ,żęby odpierać żelazo Administracja położyła tam bardzo dużo wiaderek z lava i moje żelazo się spalało i co?? za to ,że zbudowałem sobie golemiarke, w końcu dajecie możliwość zbudowania dajecie spawnery do kupna i ja se zbudowałem. Co ja wam zrobiłem przez was straciłem dużo żelazo mam niegrać na serwerze ?? Odpiszcie

W końcu niemam warpa ,żeby ktoś zabierał te żelazo ...
Tryb, serwer?
@ElitarnyElita

Tak jak @up napisz informacje gdzie, domyślam się że skyblock lub waterblock.
a) dodałeś kogoś na wyspę, może zalał dla żartu
b) jest średnia możliwość ale jakiś cheater, nie posądzaj adminów o coś czego nie powinni robić.

Ktoś z dodanych może chciał ci zniszczyć wyspę, a administracja jest po to aby pomagać a nie niszczyć, ponieważ pomyśl co im to da?
Elitarny,
Chyba nie rozumiesz tematu.
1)
Co innego jest postawić golemiarkę i zbierać samemu żelazo do skrzyń i sprzedawać sobie. Jeśli chcesz komuś dać to Twoja sprawa.
A co innego jak gracze mają na Twojej wyspie SETHOME-a ustawionego i po nocach i rano AFCZĄ u Ciebie na wyspie zbierając to żelazo co wypluwa z droper-a. Potem jest pełno pseudo "graczy" na trybie, którzy mają 0-10 level na statystykach a $ maja tyle jakby grali dobre dwa miesiące. Czy o to naprawdę chodzi?
2) Po drugie nie straciłeś żadnego itemu - dokładnie na tabliczkach miałeś napisane jak Twoje działanie wpływa na ekonomię trybu - musisz to przeczytać jeszcze raz i zrozumieć...
3) Ponadto z tego co widzę, żelazo masz przekierowane do skrzyń, w których je zbierasz - dobre rozwiązanie i nic w tym dziwnego. Po prostu postaw więcej skrzyń żeby Ci się nie przepełniały - lub na bieżąco je opróżniaj.
4) Ostatnia sprawa - spawnery nie działają, jak nie ma Cię blisko nich - więc ... logiczne skoro Cię tam nie było stratni byli tylko Ci gracze z ustawionym sethomem u Ciebie, którzy nie mogli już AFCZyć.
5) Z tego co wiem, jesteś jako członek ekipy sky block na TS-ie. Tam masz kilka osób bardzo dobrze zorientowanych w temacie u których możesz zaciągnąć informacji na ten temat.
6) I mam jeszcze sporo innych argumentów jednak póki co jesteś jeszcze na etapie pkt.2.

Pozdrawiam i życzę miłej gry.
Przekierowanie