MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN pawio12
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : pawio12
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:gram na ty serwie już 3lata i jeszcze nigdy nie dostałem bana za kilaure a ni za inne takie chce unbana bo niemam kilaury a, że uderzyłem w hipka nademną i dostałęm bana to niemoja wina antychat wam warjuje możecie mnie sprawdzac co 1tydzien ze nie mam aury diekuje to tyle.
Treść Bana: Zostałeś zbanowany przez console za killaure wyslij sms ...
Serwer: Minefox.pl

Mój kolega, który potwierdzi wszystko maks2015
Wariował inny ac i już wszystko jest z nim ok. Tu Cię zbanował AC za killaure, na jakim trybie?

Potwierdzenia kolegów nie mają znaczenia.
na wojowniczy dusz

[Obrazek: mloaBPP.gif]
Jaki masz powód bana ss poproszę . Jak robisz jeden wątek to nie zakładaj nastepnego bo nie działa to na twoją korzyść

Z tego co wyczytałem w innych wątkach masz bana za kill aurę wczorajsze bany były za cheaty . Mogę Ci wstawić ssa bo dostałem takowego bana. Były testowane nowe zabezpieczenia i tu Cie zaskocze są to zabezpieczenia przed civ breykiem. Jak dla mnie prośba do kosza.
On civ breaka nie ma.
Wszyscy gracze WD potwierdza a jak chcecie go sprawdzić to mi mówił ze jest czysty.
Przeczytaj mój post jeszcze raz tylko ze zrozumieniem. Sprawdzać Go nikt nie będzie. Jednak ten bot ma jakiś cel.
Sprawdzać Go nikt nie będzie. Jednak ten bot ma jakiś cel. ten bot niema celu on banuje jak leci ...
@Up to połowa serweru już bany by miała... Ac był zmieniany na lepsze i nie możliwe, aby się mylił. Musiał w ułamku sekundy uderzyć boty, które się obok niego zrespiły i w ten sposób dostał bana. Moim zdaniem ub do kosza...
Maks niech całe WD potwierdza, to nic nie da.
Ale jakby nie było ac to płacz że aury latają Wink
No a jakby z czasu 17 ND do 15 PN mu się ktoś włamał na konto i cheatowal? Może wam nie mówił ale ja z nim tak podejrzewamy i wgl pytanie opłaca się mieć cheaty jak się kupiło 2 boskie?
Stron: 1 2
Przekierowanie