MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć! Mam propozycje aby dodać albo płatny przywilej albo będzie go miał brutal
chodzi o item/komendę do otwierania "Pasu z narzędziami" będzie to 9 slotowy pas do którego można wkładać itemy. Ale przy otwarciu trzeba zapłacić 5-10$ jakąś smieszną kwotę ale żeby trzeba było zapłacić. Teksutrę można przerobić ze skóry bo chyba narazie nigdzie nie jest używana. Albo zrobic tak jak na RPG że trzeba włożyć w dany slot w eq i wtedy będzie można go otworzyć komendą /pas albo /kieszen.

Myślę , że pomysł się spodobał jak tak daj diaxa Big Grin

Albo żeby można było wysłać sms aby to uzyskać
Przeciez jest ec (enderchest) wiec po co to komu? Glupi pomysl jestem na nie
@up nie zawsze możesz użyć
enderczestunp gdy jestes na miescie

Jestem na neutral

Pozdrawiam v0lbi Big Grin
W sumie spoko pomysł, bo na raziie brutal może tylko /naprawa i amunicja i zarządac gangiem... A co 17 dni az te pojazdy i kity więc moim zdaniem byłoby to spoko, ale nie wiem czy to jakoś nie przeważy gry ;v nie wiem ;v
pomysł plecaka jest spoko wdg mnie powinien on byc za dolarki nw 25k by gti bylo.
Ale nie masz txt wiec troche slabo
25k to troche za malo jak na cos takiego...Moze 40-50k ti by byla adekwatna cena.
na razie nic takiego się nie pojawi, ale wątek pozostawie może kiedyś pojawi się potrzeba.
Dziś wam wdrążyłem chusty.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie