MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Broń na start
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej. Jaka kupić pierwsza broń?
Polecam Boski Róg Mocy, bez niego, ani rusz. Jest to według mnie najważniejszy przedmiot boski.
Jeżeli masz jakąś klasę lub potrafisz szybko zdobyć sobie eq to polecam róg , ale jeżeli nie masz nic to najlepszy zestaw wdłg mnie to dusz > róg >klasy>vortex lub klasa za 8-13k>róg>dusz>vortex
1. Róg
2. Vortex
3. Dusz
4. Błogosławieństwo
5. Łuk zagłady
6. Toksyczna różdżka
7. Inferno

Klasy musisz sobie już sam wybrać jaka Ci najbardziej odpowiada.
Jak masz $$$ to możesz specjalnie sobie kupić róg vortex i zobaczyć czy dobrze będzie ci się grało Big Grin
Ja miałem taką kolejnosc boskich
1.Miecz dusz
2.róg
3.vortex
Ale najlepiej wybrać taką kolejność
1.róg
2.vortex
3.miecz dusz
4.łuk zagłady
5.Toksyczna różdżka
6.Błogosławieństwo
7.inferno
Ja mam tylko róg i nie jest źle.

1. Róg
2. Miecz Dusz
3. Vortex

Ja bym kupywał w tej kolejności
Ja kupowałem w takiej kolejności, polecam bardzo
1Rog,Vortex
2,Dusz
3,błogosławieństwo,Klątwa
4.łuk
5,inferno
Polecam jeszcze raz ;D
Ja miałem na start takie boskie bronie:
1.Boski Róg Mocy
2.Vortex
3.Miecz Dusz
4.Inferno
5.Błogosławieństwo
Myślę, że Ci się przyda Wink
Na poczatek polecam Ci kupic Róg, wtedy na speedzie, bedziesz mogl robic ezz strefy
Na początek najlepszy jest zdecydowanie boski róg mocy. Kiedy go użyjesz otrzymujesz siłę na kilka sekund. Możesz próbować gościa zabić. Jeżeli możesz kupić 2 itemki to najlepszym przedmiotem będzie boski róg mocy i miecz dusz. To są najważniejsze itemy i z nimi możesz spokojnie wbijać topkę. Później jeżeli chcesz dalej grać i możesz kupić nowy przedmiot kup zdecydowanie vortex. Potem to już tylko ,,dodatki,, żeby zaszpanować przed kolegami. No, ewentualnie różdżka błogosławieństwa jeszcze często może się przydać
Stron: 1 2
Przekierowanie