MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] iPrototype
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : iPrototype
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem bana grając na trybie Kits PvP za wspomagacze od policjanta Amon320. Owych wspomagaczy nie używam. Chciałbym to wyjaśnić.
Treść Bana: Cheaty
Serwer:MineSerwer.pl
Miałem zgłoszenia na pw abym dobrze Ci się przyjrzał, obserwowałem cię dobre 10 minut. Nic nie widziałem do czasu aż zjawiło się więcej graczy w jednym miejscu wtedy się odpaliłeś, grałem kangurem aby się przekonać skakałem nad tobą w czasie gdy się klepałeś dostałem wtedy nie jednego strzała od ciebie.
@Up
Wątpie że ode mnie. Wokół nas kręciło się kilka aur. Pozatym możesz mnie sprawdzić.
W skargach widać że gram na blazing packu, w tym przypadku grałem tak samo.
Według mnie nie masz podstaw do bana.
(28-February-2017 18:29:09)Prototype napisał(a): [ -> ]@Up
Wątpie że ode mnie. Wokół nas kręciło się kilka aur. Pozatym możesz mnie sprawdzić.
W skargach widać że gram na blazing packu, w tym przypadku grałem tak samo.
Według mnie nie masz podstaw do bana.
Nie jestem ślepy, dobrze widziałem od kogo Wink Od ciebie, aur tam nie było więc nie opowiadaj bzdur. Sprawdzać mogłem Cię zaraz po banie, po kilku godzinach owe sprawdzanie nic by nie wykazało.
Oto ss chwile wcześniej niz dostałem bana.
Pewnie nawet ten sam użytkownik pisałci że mam aure.
[Obrazek: image.php?dm=7KMW]

@Up2
Próbowałem cię znaleść, siedziałem na ts około 2 godzin. Lecz ty nie miałeś czasu. Pytałem pomocników/policjantów nie mogli pomóc ponieważ to właśnie ty nie miałeś czasu na sprawdzenie mnie.
Nie chodzi tu o czas, tylko o to, że cheaty można usunąć w 5 minut.
Co Ci da ss? Cheaty mozna zakryc i to latwo.
Nie powinieneś banować z domysłów, gdybyś tylko chciał mnie sprawdzić nic by nie zaszło.
Na tym trybie latają codziennie po kilka osób ze skryptami, a ty akurat zbanowałeś mnie.

@Up
Myślisz że bym narysował mape w prawym górym rogu, żeby ukryć cheaty?
Próbowałeś mnie znaleść? Siedziałem przez następną godzinę na wd, owszem pisałeś do mnie z innego nicku (nie wiedziałem, że to Ty), czy mogę wbić na tsa, odpisałem ci że nie mam w tej chwili jak tego zrobić, nie wspomniałeś ani słowa o sprawdzeniu. Gdybyś napisał, że cię zbanowałem i nie zgadzasz się z tym i żądasz abym cię sprawdził zapewne bym to zrobił.

@Edit: ,,Nie powinieneś banować z domysłów'' myślisz, że banuje/my z domysłów? Gdybyśmy tak robili żaden serwer by nie przetrwał. ,,Na tym trybie latają codziennie po kilka osób ze skryptami, a ty akurat zbanowałeś mnie.'' Zbanowałem cię iż widać było cheaty, takiego czegoś nie ma,, o on coś ma to może jego zbanuje dzisiaj a tego jutro'' banuję osoby łamiące regulamin nie zwracam uwagi czy to kolega czy nie, złamał regulamin, musi ponieść tego karę.
@Up
Odrazu po banie, wbiłem na ts gdzie pomocnicy napisali ci na forum żebyś wbił na ts.

@Up
Ty nie pomyślałeś o tym że gdy cie biłem w tym powietrzu, mogłem mieć speed za zabicie przeciwnika i wcisniety sprint?
Stron: 1 2
Przekierowanie