MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prowadzący i cheaterzy na ox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na początku chciałem wyrazić moją radość z faktu, że eventu w ten weekend nie prowadziła poisongirl, tylko kalispro i Qiuzushi. Dzięki temu nie było w ten weekend ŻADNEJ pomyłki. Był na forum nawet wątek o tym, lecz niestety został zamknięty przez administrację. Więc teraz się pytam: da się przeprowadzić event bez żadnej pomyłki? Oczywiście, że się da, jeśli tylko prowadzą go kompetentne i mądre osoby. Mam ogromną nadzieję, że dwóch wyżej wymienionych panów będzie kontrolować event co tydzień.

Co do drugiego problemu: naprawdę przydałyby się dwie osoby prowadzące event. Gdy jedna osoba zadaje pytania, druga patrzy czy nikt nie cheatuje. Tylko dzisiaj zauważyłem 5 osób na fly, które nie spadły po wybraniu złej odpowiedzi.
To nie zawsze sa cheaty.
Jak ktos ma laga to takze nie spada.
Adnotacja 1. Racja, tylko zważ uwagę na to, że poison prowadząc event siedzi z kalisem i qiuzushim na teamspeaku i konsultowała z nim pytania, wiec być może brak poison nie miał na to wpływu, a przefiltrowanie pytań. ;]

Adnotacja 2. Zgadzam się, może jakiś pomocnik?
Poison przecież dobrze prowadziła OX.
Przekierowanie