MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: problem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam gracz Oski cos tam nie pamiętam wymienił się itemy na brutal life za 52k na RPG on powiedzial ok ja mu powiedziałem ze kupi anielskie ostrze bo widzialem kiedys anielskie za 37k albo za 40 iles on się zgodził nawet i tak za 52k i on powiedział że jestem oszustem i mnie zgłosi bo mu mówili ze za 60k minimalnie anielski i nie kupi i on powiedzial że mnie zgłosi i będę miał bana mam nagranie jak się wymieniałem, i czy za to co on powiedział jest ban?
Jeśli przedstawisz dowody możesz odpowiedzieć pod jego wypowiedzią dowodem niewinności czyli nagraniem. Zazwyczaj gracze straszą, lub dokuczają aby Cię podpuścić np będą szantażować abyś kupił coś jeszcze. Administracja rozpatrzy sprawę jeśli się pojawi i jeśli twoje nagranie będzie prawdziwe nic ci nie grozi.
SmileSmile
Ty tylko napisałeś przecież, a za pisanie "maybe" chyba nie ma bana bez przesady... jego wymiana, mógł wcześniej sprawdzić czy nie ma tańszych ostrzy... Bez przesady...
Tutaj nagranie, że wszystko dobrze legalnie poszło https://www.youtube.com/watch?v=mOHxMN3Xx3U
Spokojnie chyba nic o tobie nie było nie martw się na zapas. SmileSmile
Chyba można zamknąć bo temat wyjaśniony.
Czy jezeli ktos na filmie ma inny serwer to oznacza reklame?
Za groźby banem jest ban, lecz za pisanie "jest tańsze i nie kupie tego" już bana nie ma, to nie problem administracji, że graz nie znalazł sobie tego samego przedmiotu za tańszą cenę. Nie, bana nie będzie, za co miałbyś dostać...?
Okej dzięki za odpowiedzi

Do zamknięcia
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie