26-February-2017, 10:44:31
Ostatnio jak gralem na serwerze mineserwer.pl na trybie brutal life osoba ktora nicku nie pamietam zaczela kopiowac czarne samochody ktore nie dzialaly i sprzedawac je po 1500 $ gdy KalisPro sie o tym dowiedzial zaczal pytac tego gracza z kat to ma i tak dalej ale to juz nie wazne gdy gralem na spawnie pojawila sie skrzynka z lokomotywa szybko ja zebralem lecz nie wiedzialem z kat ona sie tam wziela gdy jeden gracz zaoferowal mi za nia czarny samochod i czarny motor zgodzilem sie ( choc teraz wiem ze mi sie nie oplacalo) zamienilismy sie . Wyprubowalem pojazdy wszystkie dzialaly dobrze lecz po pewnym czasie gdy chcialem postawic motor nie moglem z autem bylo tak samo pisali mi ze nie mam uprawnien by tego uzyc . Wiec nie chcac bezuzytecznych pojazdow chcialem sprzedac je po 1000$ . Lecz gdy KalisPro ujrzal ze sprzedaje pojazdy po tak taniej cenie myslac pewnie ze je skopiowalem jak tamten gracz wymieniony powyzej i ZBANOWAL mnie za tania sprzedarz nieskopiowanego auta i motoru i chodzi mi teraz oto by odbanowal mnie KalisPro bo nic zlego nie zrobilem
a lubie grac na waszych serwerach i chcialbym tam byc ponownie dziekuje za przeczytanie zalosci mam nadzieje ze dostane unbana . Skonczylem ;(
a lubie grac na waszych serwerach i chcialbym tam byc ponownie dziekuje za przeczytanie zalosci mam nadzieje ze dostane unbana . Skonczylem ;(
![[Obrazek: MJxVhji.png]](http://i.imgur.com/MJxVhji.png)