MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Czemu niewinni ludzie maja ponosic konsekwencje za chackerow ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio jak gralem na serwerze mineserwer.pl na trybie brutal life osoba ktora nicku nie pamietam zaczela kopiowac czarne samochody ktore nie dzialaly i sprzedawac je po 1500 $ gdy KalisPro sie o tym dowiedzial zaczal pytac tego gracza z kat to ma i tak dalej ale to juz nie wazne gdy gralem na spawnie pojawila sie skrzynka z lokomotywa szybko ja zebralem lecz nie wiedzialem z kat ona sie tam wziela gdy jeden gracz zaoferowal mi za nia czarny samochod i czarny motor zgodzilem sie ( choc teraz wiem ze mi sie nie oplacalo) zamienilismy sie . Wyprubowalem pojazdy wszystkie dzialaly dobrze lecz po pewnym czasie gdy chcialem postawic motor nie moglem z autem bylo tak samo pisali mi ze nie mam uprawnien by tego uzyc . Wiec nie chcac bezuzytecznych pojazdow chcialem sprzedac je po 1000$ . Lecz gdy KalisPro ujrzal ze sprzedaje pojazdy po tak taniej cenie myslac pewnie ze je skopiowalem jak tamten gracz wymieniony powyzej i ZBANOWAL mnie za tania sprzedarz nieskopiowanego auta i motoru i chodzi mi teraz oto by odbanowal mnie KalisPro bo nic zlego nie zrobilem Sad a lubie grac na waszych serwerach i chcialbym tam byc ponownie dziekuje za przeczytanie zalosci mam nadzieje ze dostane unbana . Skonczylem ;(
Prośby o unban składamy w tym dziale http://mineserwer.pl/Forum-Skargi-Odbanowania
Wg tego wzoru http://mineserwer.pl/Temat-Chcesz-zosta%...tego-wzoru
Co do twojej sprawy - mogłeš upewnić się co do tych przedmiotów, a jeśli były zbudowane to je zgłosić Adminowi, a nie sprzedawać.
Na początku nie były zbugowane, więc skąd miał o tym wiedzieć.... Też jestem zdania, czemu niewinni gracze, mają ponosić konsekwencje cheaterów, bugerów i hakerów.
Bardzo duzo sie rozpisalem ale chyba nici z unbana
Sad
Mozesz kupić undbana
Unbana za to ze nic nie zrobilem i mam marnowac kase za niewinnosc. Tak jakbymbwywalil 25 zl do kaluzy ...
Jestem za Ub. Nikt nie będzie ponosił konsekwencji za czyny innych ludzi...
Ja dostałem za to samo bana tyle ze na RPG, UB nie dostałem to ty też na 99% nie dostaniesz... Pozostało Ci jedynie kupić UB
lub grać na innym nicku, ten tryb niedawno wystartował to raczej nie straciłeś tam wiele
Po pierwsze żadne skopiowane, te tanie pojazdy można było pozyskać w zupełnie inny sposób i osoby które to robiły od razu poleciały ze słusznym banem za wykorzystywanie bugów i nie zgłoszenie tego administracji - niedoinformowanych odsyłam do regulaminu.

Miałeś masę zbugowanych samochodów wraz z kolegami, proszę nie kpij, to samo tyczy się graczy którzy stoją murem za takimi praktykami.
Przypominam że wszelkie błędy należy niezwłocznie zgłaszać dgyz ich wykorzystywanie dla własnych korzyści jest równoznaczne z utratą przedmiotów lub banem.

Masowa sprzedaż zbugowanych przedmiotów? na co liczyłeś że administracja będzie ignorować ten fakt a tobie się uda i nikt nie zauważy?

Niewinni? dobre sobie Smile

Przypominam również że na serwerze nie występują do zdobycia sety bez opisu enchantu - takie sety można było znaleźć w pozostałościach skrzynek na mapie - takie sety każdy gracz powinien skasować o czym mówiliśmy od samego początku.
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie