MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Vip WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wczoraj kupowałem vipa na WD i na WD 1 pisało że aby kupić vipa mam wpisać w treści sms MS.XKonradkox2004X dopieru później zobaczyłem że na WD2 pisało WDMS.XKonradkox2004X a ja nie dostałem przez to vipa na wd. Napisałem to na MINESERWER@ZARABIAM.COM o tej sprawie i jak teraz sprawdzałem to został ten błąd naprawiony a ja nadal nie mam vipa oto informacje o sms:
1) Data wysłania sms: wymoderowano
2) Godzina wysłania sms: wymoderowano
3) Treść wysłanego smsa: Ms.XKonradkox2004X
4) Numer telefonu na który wysłano sms: wymoderowano
5) Numer telefonu z którego wysłano sms: xx wymoderowano
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę: Mineserwer.pl [Wojownicy Dusz]
7) Twój nick na serwerze: XKonradkox2004X
Pisz w takim razie jeszcze raz maila, reklamacje tego typu rozpatrywane sa tylko mailowo.
Tak wiem ale raz mi odpisali że to mój błąd a tam było źle napisane i teraz nie chcą odpisać na moje wiadomośći
Z tego co pamiętam ty jesteś odpalony na cheatach miałeś za to bana i nadal widziałem że grasz miałem cie nagrać ale kiedyś zlogałeś jak byłeś odpalony, ale kiedyś cie dopadnę.
A tak co do tego co napisałeś masz nauczkę za to że używałeś cheatów. xD Pfff
Przepraszam wątek powinien być zamknięty dlatego że już ma Vipa bo z nim gralem i miał bana kiedyś za chety i coś tam jeszcze dziwnie klepie tak samo napisał na chacie mevrequ
Przekierowanie