MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: rysunek igrzyska smierci
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
hej!
mam nadzieje ze spodoba wam sie moj rysunek Smile
dodałam go o późnej porze i sadze ze efekt jest znośny Cool
Śliczny rysunek, może temu że jestem psychofanem igrzysk Big Grin
Mi tez sie bardzo podoba choc igrzysk nie ogladalem/czytalem
To przeczytaj lub obejrzyj polecam serdecznie Smile lub zapytaj newt ona ci opowie Big Grin. A do tego rysunku jakiego ołówku (nr) użyłaś do tego rysunku ?
Ślicznie Smile Tylko nie pamiętam jak się nazywała ta kobieta z tego filmu.

PS: Oglądałem ten film.
Katniss Everdeen - Jenifer Lawrence Tongue
(29-March-2015 09:16:46)SnowPL napisał(a): [ -> ]To przeczytaj lub obejrzyj polecam serdecznie Smile lub zapytaj newt ona ci opowie Big Grin. A do tego rysunku jakiego ołówku (nr) użyłaś do tego rysunku ?

Użyłam 4H Smile
Dzięki Smile Za to że ci się podoba ;D
Igrzyska oglądałam, wszystkie części i mam zamiar przeczytac książkę(podobno zawsze jest lepsza od filmu)
(29-March-2015 11:11:46)jaminelag * napisał(a): [ -> ]Igrzyska oglądałam, wszystkie części i mam zamiar przeczytac książkę(podobno zawsze jest lepsza od filmu)
Oczywiście, książka jest zawsze lepsza od filmu. Choć ekranizacja Igrzysk, muszę przyznać - nie była taka zła.
Rysunek jak dla mnie cudo. Mi samej ludzie wychodzą przefatalnie więc zazdroszczę talentu.
Podoba mi się rysunek! I dodatkowy plusik za tematykę <3
(29-March-2015 22:24:42)Newt napisał(a): [ -> ]
(29-March-2015 11:11:46)jaminelag * napisał(a): [ -> ]Igrzyska oglądałam, wszystkie części i mam zamiar przeczytac książkę(podobno zawsze jest lepsza od filmu)
Oczywiście, książka jest zawsze lepsza od filmu. Choć ekranizacja Igrzysk, muszę przyznać - nie była taka zła.
Rysunek jak dla mnie cudo. Mi samej ludzie wychodzą przefatalnie więc zazdroszczę talentu.

Gra o Tron
Zmierzch
Hobbit

Wymieniać dalej?

Sam rysunek fajny. Tylko widać, że zbyt gruba twarz ;/
Stron: 1 2 3
Przekierowanie