Witam mój problem polega na banie za nic.Dostalem bana od olivsoon za chet których nie mam nigdy nawet nie myslalem nad pobieraniem kill aury anty knocbacka itp.Olivsoon odpowiedzial mi ze dostalem to za to ze przyznalem sie do chetów jeden z graczy mówil ze mam chety a ja staralem sie byc madrzejszy i powiedzialem tak mam aure i to nawet 2 i dostalem bana.Prosze o sprawdzenie mojego Npc lub odpisaniu na ten watek.
Może podaj serwer? Najlepiej na PW bo nie znamy takiego kogoś.
Olivsoon jest pomocnikiem serwera Minefox.pl. moim zdaniem blad zrobiles mowiac "tak.mam aure" bo za to pomocnik moze zbanowac, madrym posunieciem bym tego nie znazwal. Powinienes z nim pogadac i wyjasnic calo sprawe.
Poczekajmy na wypowiedź tej pomocniczki
Bana dostalem na serwerze minefox.pl
Mój nick:Heppy
Rozmawialem z nia... Ona mówi ze ja to nic nie obchodzi i ze przyznales sie to ban. i jeszcze jaka zadowolona byla..
Byla ostatnio sytuacja na survivalu gdzie chciala sprzedac kordy gildi za 20K potem członkowie gildi (A to byla gildia kalisa) powiedzieli mi ze oni gadali z nia na ts i ze mówila ze mnie oszuka itp a potem jak z nia o tym rozmawialem kazala mi siedziec cicho i nawet mi pozyczyla 1 k za to ze mam byc cicho...
2 sytuacja przydazyla sie na trybie tez survivalu gdzie z kolegami z gildi stala sobie i walczyla wziolem koxa potke sily i co ? ona stala bardziej dalej od druzyny i atakowala graczy gdzie ja podeszlem miala juz moze z 2 hp i nagle relog.... Bardzo mnie to zdziwilo potem mówila ze bylam na vanishu i ja sie nie klepie.
Ona mówi ze sie nie klepie dziwne ze jest w topce graczy....
A masz dowody że ona ci tak napisała ??? (Raczej wątpię żeby ci tak napisła)
Następnym razem spróbuj ignorować graczy którzy piszą że masz aurę.
P.S Powinieneś to wstawić w dział "Problemy".
nie pisz tak bo admin to bierze pod uwage
Heppy ja wiem jak się odzywałaś do graczy na trybie pvp . Ban ci się nalezałby za wyzywanie od słabiaka , cioty , szmaty itp . Albo mialem z tobą solo (wypowiedzianie przez ciebie ) potem dedam cie a ty : Czepion jaki zje. z aurą !