MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: BAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam dostałem chyba niesłusznego bana. Zostałem oszukany przy wymianie dlatego byłem zły.Pózniej był wyścig który był niefer.Przez ten wyścig wkur.iłem się na banana i napisałem Czy was też wk.rwia czasami banan?
I za to dostałem bana na zawsze Smile Powód OBRAZA WŁAŚCICIELA.
IRONHIDE TAKI MĄDRY ŻEBY DAWAĆ BANY ZA NIC
dajcie mu unbana on jest nie winny
Jaki masz nick?

Poza tym teraz twoje zachowanie też nie jest odpowiednie. Używasz wulgaryzmów co jeszcze bardziej pogłębia twojego bana.
Unbana na pewno nie otrzymasz.
Wedlug mnie to jest obraza Tongue
Zawsze oczywiscie zwalacie wszystko na Banana, bo oczywiscie to przez niego jest cale zlo swiata, a po banie placzecie
Nick Oliosek
A zły byłem na Szybkiego Bo zrobił wyścig w którym mieli szanse tylko bogaci. Biedni nie mieli jedzenia. Bogaci mnieli auta,jedzenie,potki speeda i to było nie fer ://
Propo wylagaryzmów. Od czegoś jest komenda /mute
Też czasami jestem zly na banana/ kogoś to zamiast wyladować się na wulgarzymach to ide biegać i nie mam sily się denerwowac , polecam do dziala UB ci raczej nikt nie da za obraze Banana...
Ale to nie jest obraza
Obraza gbybym go wyzywał
Komendy mute nie stosujemy, jak już to bany.
Jak Cię banan delikatnie mówiąc denerwuje to nikt Ci nie każe grać, dopytam się osoby banującej.
I przenoszę do odpowiedniego działu.
Nie obrażcie się ale muszę coś dodać Oliosek słuchaj chyba nie dostaniesz UB bo pisałes tu na forum wulgaryzmy niechcem pisać ich i to świadczy o kulturze twojej i mogłeś napisać czy was właściciel też was denerwuje anie piszesz wulgaryzm pamiętaj na przyszłość jeśli chcesz cos głupiego chcesz napisać to się zastanow zeby nie zostać ukarany UB nie dostaniesz chyba zato co napisałeś. Zycie jest niesprawiedliwe. Jak cię denerwuje graj na innym serwię np MineCraftowo fajny serwer banana.
To co napisałem to była ankieta a nie obraza xd.

No mogliby dac tempbana ;<
Stron: 1 2
Przekierowanie