MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem z zalogowaniem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam w grze mam nim nick Kiciuch tak jak na forum lecz mam jeden problem na Forum mogę się zalogować a na grze nie . Nie rozumiem może złe hasło wpisuje ale wątpię ponieważ miałem około 10 kombinacji haseł i wszystkie wpisałem i NIC ! Chciałbym na tym serwerze pograć ale nie mogę ponieważ jestem zarejestrowany a nie znam hasła . Może ktoś ma ten nick ale jeśli nie proszę żeby administracja pomogła . Nie pamiętam czy grałem na serwerze czy nie ale proszę o pomoc bo może mam rację z góry dziękuję za pomoc !
Z tego co widzę nie podałeś email przy rejestracji twój błąd, jeśli zakupiłeś jakieś usługi na serwerze możemy twoje konto wyrejestrować jeśli nie zakupiłeś to niestety nie będę mógł ci pomóc
email crossfirezdw@tlen.pl nie zakupiłem żadnych usług na tym serwerze . Trudno zarejestruje się drugi raz i będę grał na 2 koncie ale dzięki za odpisanie na temat ;D
Miłej gry życzę, radze zabezpieczy sobie konto za pomocą email w razie czego możesz sobie zmienić hasło podając email
Przekierowanie