Siemka. Na minecraftowo wystąpił błąd nie do zniesienia nikt za zabicia i niszczenie kamienia dusz kasy nie otrzymuje a ekonomia nadal tam istnieje. Proszę o naprawienie tego!
(29-March-2015 00:53:13)TheChef napisał(a): [ -> ]Nom
Ciebie też to się tyczy.
Witajcie @UP2 oraz @UP4 zgodnie z regulaminem posty nie wnoszące nic do tematu są karane. więc starajcie się pisać bardziej sensowniejsze wypowiedzi
Przypominam o dalszej obecności problemu i jeśli mają tam być resetowane fe to mówię NIE! jakieś 3 miesiące na zbieranie tych 3 tysi poświęciłem ja nie mam wieczności by to zbierać! a jak to zresetują to od nowa będę musiał to nie takie łatwe zebrać tyle kasy zresztą wszystko jest drogie! w taki sposób wszyscy z mojego typu (bez super itów) tam przez wieczność będą próbować zdobyć te klasy to będzie jakaś syzyfowa praca jak myślą że my na ten hajs mało czasu poświęcamy to błąd! nie chce mi się robić tego od nowa bo to w takim wypadku potoczy się przez wieczność! lecz jeśli to nie ma być reset fe to co tam się stało?
Iron wiesz na tym serwerze jest nowa ekonomia ale pamiętaj że w testach i te błędy trzeba wybaczyć miejmy nadzieję że zostaną naprawione pomyślnie bez żadnych strat dla graczy.
Dobrze że zgłaszasz wszystkie zauważone przez ciebie nie dogodności.
Błąd akurat można wybaczyć ale utrata takiej kasy którą się zbierało przez 3 miesiące bodajże to już lekka przesada a 3 tysie jak wiemy to niemało na wd.
Plugin został wgrany stary, zbyt dużo błędów było przez to wszystko wiec został wgrany stary plugin, i wraca stary system zarabiania, czyli za zabicie gracza sie dostaje $$ i tylko i wyłacznie w ten sposób mozea