MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UB] - ciąg dalszy...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Za to, co napiszemy na Skype, nie ma bana... Swego czasu Voldemort pisaŁ o takich rzeczach na codzień na forum, po całej sprawie nie skończył tak, jak ja... Ale nie mam zamiaru się do niego przyrównywać. Uważam, że należy mi się UnBan. I nie myślcie, że nie żałuję tego, co zrobiłam. Muszę przyznać, że Maciej troszkę mnie podpuścił, ale to nie o nim będzie ten post i wątek. Nie chcę bana na ip, ale NIE ODPUSZCZĘ.
http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-UB-31200#pid219916 sorry, nie moglam tego znaleźć wcześniej.
Ale Ty nie jesteś LordVoldemort tylko juratan. Jeśli on by takie rzeczy pisal i to szczególnie na forum, to by dawno go nie było. Myśleć musisz sama za siebie a nie że ktos Cie podpuscil. Nie dostaniesz UB, w tym momencie tylko sobie jeszcze bardziej szkodzisz.

Btw, zaproś mnie na Skype xKornelkaSprawdza jeśli chcesz, możesz się tam zapytac.
Źle uważasz. Nikogo nie interesuje kto Cię podpuścił. Odpowiednie wyjaśnienia już otrzymałaś, nie mam zamiaru w kółko powtarzać Ci tego samego. Nie myśl sobie że będziesz tak bezczelna i ujdzie Ci to na sucho.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie