23-February-2017, 18:59:52
23-February-2017, 20:04:35
Ten wątek nie ma sensu...
Opisałbyś różnice, co się zmieniło w dropie etc.. oraz podał przykładowe ity ze skrzyń.
Ankieta też nie ma sensu - na pytanie "Stary czy nowy drop" odpowiedzi to "tak" i "nie"?
Opisałbyś różnice, co się zmieniło w dropie etc.. oraz podał przykładowe ity ze skrzyń.
Ankieta też nie ma sensu - na pytanie "Stary czy nowy drop" odpowiedzi to "tak" i "nie"?
24-February-2017, 13:12:21
Myślę, że to, że wiele osób sobie doładowało ity smsami(W tym nie ma nic złego, żeby było jasne) to oznacza, że to oni będą rządzić serwerem, bo słabsi, nowsi gracze nie będą mieli kompletnie szans na zdobycie większej sumy $$$, bo będzie to nie realne, chyba że po jakimś bardzo długim czasie... Bo te "koxy" nie będą im dawały życia, pewnie, zresztą nie dziwie się, bo to brutal i w tym nie ma nic dziwnego. Ale z 2 strony cała ekonomia serwera będzie skupiona bardziej na dropie z mafii, sprzedaży główek itp, bo chodzenie na skrzynki będzie nie opłacalne...
Więc wszystko ma plusy i minusy
Ja osobiście jestem przerażony cenami w sklepie, więc trochę więcej kasy by się zawsze przydało xD Ale to i tak pewnie nic nie zmieni, bo wyważanie ekonomi jest i tak trudne, więc mały błąd może wszystko rozwalić ;v
Więc wszystko ma plusy i minusy

Ja osobiście jestem przerażony cenami w sklepie, więc trochę więcej kasy by się zawsze przydało xD Ale to i tak pewnie nic nie zmieni, bo wyważanie ekonomi jest i tak trudne, więc mały błąd może wszystko rozwalić ;v
24-February-2017, 13:37:40
Drop jest odpowiedni teraz a wcześniej był za dobry, nie ma co przywracać według mnie oczywiście
i znając życie ten temat po przeczytaniu przez Banana wyląduje w koszu
(chętnie sam bym to zrobił ale wolę czekać ba właściciela bo nie jestem pewien co On planuje na przyszłość)

25-February-2017, 11:04:40
a kogo to obchodzi?
przecież ten wątek i tak nic to nie zmieni.
Dostaliście 2tygodniowy ZNACZĄCO lepszy drop na start aby się dorobić w efekcie większość ma całe zapchane enderchesty.

Dostaliście 2tygodniowy ZNACZĄCO lepszy drop na start aby się dorobić w efekcie większość ma całe zapchane enderchesty.
25-February-2017, 11:04:43
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!