MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem z Minecraft Zyczu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, wiem że było już dużo wątków na temat takich problemów, lecz nic mi nie pomogło.

Mój problem wygląda następująco :
Włączam Zyczu (Pixelmon 1.6.4) i po załadowaniu moda na skiny i tą całą reszte, okno znika, i następne okno z napisem "Mojang" nie włącza się.
Natomiast kiedy włączam np. Pingwin Pack 1.5.2, to gra działa bez problemu.

Problem zaczął się wczoraj, kiedy zgrałem aktualizacje na Jave.
Dodam też że zyczu mam bez ikonki (jest ikonka Javy).
Reinstalowałem z 5 razy, nie działa, kasowałem pliki z .minecraft/ .minecraftzyczu, nie działa, zgrywałem sterowniki na kartę graficzną, nie działa, brak mi pomysłów, byłbym wdzięczny za pomoc.Huh
Może to jest chwilowe? Próbowałeś reinstalować moda? Albo grać na innym launcherze na najnowszej wersji (1.7.10)?
Ja teź tak miałem tylko z wersią 1 7 2
To nie ma nic wspulnego z modami , tylko oni coś tam robią .
Mi tez tera niedziała 1 6 4

Może zmień laucher ?
Albo poczekaj na naprawe problemu !
Miałem podobny kiedyś problem. Tyle że mi sie nic nie włączało ( żadna wersja )
Rozwiązaniem była aktualizacja karty graficznej
mam nadzieję że mod Pixelmon 1.6.4 włączasz przez Pixelmon.pl Launcher a nie zwykłego Zyczu. Jeżeli reinstalowaś nie raz i to samo to sprzęt może być zbyt slaby (głownie karta graficzna).
Możesz sprobowac wgrać starszą wersję javy jak twierdzisz że tyo moze byc przez to.
TreboR
Ale to chodzi o By zyczu !
On musi zaczekać bomi też tera 1 6 4 niedziała !
Ale jak chcesz pixelmona !
Polecam ten launcher : http://pokemine.pl/
Na prawdę, nie wiedziałem ...........
przecież wiem że chodzi o Zyczu -,- i taki problem miałem z Zyczu !
Mi 1 6 4 nigdy niedziałało.
Każdy dostał po diamencie, dzięki za chęć pomocy!
Znalazłem rozwiązanie. Było to przez Jave 8 Update 40 czy coś takiego. Wywaliłem ją, i zgrałem starą którą miałem czyli Java 7 coś tam, i wszystko działa, do tego dzięki koledze który napisał o pixelmon.pl.
Czyli mniejsza o większe, jebać Jave. Tongue Miłego dnia życzę.
Ja posiadałem taki sam probem, Na wersje 1.7.2 normal mod mi nie chcial sie włączyć
Tak samo jak ty nie wiedziałem jak to naprawić więc grałem na 1.7.2 Moja pierwsza paczka modów i tam
Działało poprawnie więc włącz te 1.7.2 Nowa paczka modów i bedzie ci
Prawdobodobnie działało iż ja tak miałem....
Powodzenie żeby zadziałało!
Stron: 1 2
Przekierowanie