21-February-2017, 17:09:36
Witam, jak banan zapewne wiesz, dzisiaj znaleziony został błąd z telefonami na brutalu. Naprawiłeś możliwość kupowania telefonów z 30$ za 2,7k-3k, wszystko świetnie, zostałem ukarany zabraniem pieniędzy, wszystko świetnie... tylko jest taki mały problemik, że zabrałeś mi 2 razy więcej pieniędzy, jeszcze wczoraj miałem 8k, dzisiaj miałem 8k, dopiero po ten całej akcji miałem jakieś 13000$ na koncie, powinieneś mi chyba usunąć tylko 5k, zamiast tego, mam teraz 3k na swoim koncie. Możesz nawet logi obejrzeć, sprawdzić backup, przywrócić mi kasę z przedwczoraj, zrobić cokolwiek, abym odzyskał należyte pieniądze, bo na brutalu i tak ciężko się zdobywa kasę, a można się załamać, kiedy 8000$ twojej pracy na serwerze idzie w błoto i masz tylko 3k. Dodam jeszcze, że nie mogłem wiedzieć o istnieniu tego buga, jakim był kupno telefonu za 30$, ponieważ obok był inny, ten sam npc, który sprzedawał telefony normalnie, a ja pomyślałem, że jest to jakiś oszust z telefonami, który sprzedaje je taniej. Proszę bardzo o przywrócenie mi pieniędzy sprzed kilku godzin (najlepiej z wczoraj, wtedy nie sprzedawałem telefonów) i wyciągnięcie konsekwencji wobec miecio02, który obrażał mnie na chacie gangu oraz wyzywał, jako iż był to jego pomysł z tymi telefonami.
Mój nick na serwerze: PixelGamePolska
Mój nick na serwerze: PixelGamePolska