Nazwa użytkownika zbanowanego: BartkoGala
Jesteś recydywistą?: tak ale przez przypadek dostałem bana
Dlaczego chcesz dostać unbana:Chce dostać unbana ponieważ dostałem go bez powodu! Przez Kapo44 lecz nie mam żadnych cheatów, chce dostać unbana też z tego powodu że na tym serwerze miałem odblokowane różne klasy i przedmioty.
Treść bana: Zostałeś zbanowany na zawsze przez Kapo44 za cheaty regulamin złamany
Serwer: MineSerwer.pl
To że miałeś odblokowane różne klasy to o niczym nie świadczy. Niech wypowie się Kapo
Rozumiem o tych klasach powiedziałem tak dodatkowo a Kapo odpowie tu na forum?
(20-February-2017 22:03:03)BartkoGala napisał(a): [ -> ]Rozumiem o tych klasach powiedziałem tak dodatkowo a Kapo odpowie tu na forum?
Wczoraj wieczorem Kapo44 coś szalał z tymi banami. Ja nie mam cheatów, a też dostałem na zawsze.
"Zostałeś zabanowany na zawsze przez Kapo44 za antyknock Regulamin złamany. Odbanuj się przez sms ..."
Admin: Prośba o:
1. Sprawdzenie co zbroiłem - bo zrobiłem to w totalnej nieświadomości i chciałbym na przyszłość uniknąć takich sytuacji.
2. Sprawdzenie ile osób wczoraj (20.02.2017) dostało bany od Kapo44 i czy były one zasadne
3. Jeśli mój ban był niezasadny to proszę o unbana.
Dzięki za info.
PitMiner2007
Może miał lagi i wszyscy stoją w miejscu
Może poczekajcie aż Kapo odpowie a nie snujecie jakieś teorie spiskowe.
Zauważyłem coś nie tak - zbanowałem. To, że posiadasz coś na serwerze nie znaczy, że jesteś specjalny i należy się ub za nic. Przez przypadek raczej też bana nie możesz dostać, bo musi być przecież jakiś powód. Co do pitminer jak ma się cheaty, to chyba jest się świaodmym co się robi. 2. Co do ma do rzeczy? Osoby, w których coś widzę to banuje.
(21-February-2017 22:45:50)Kapo44 napisał(a): [ -> ]Zauważyłem coś nie tak - zbanowałem. To, że posiadasz coś na serwerze nie znaczy, że jesteś specjalny i należy się ub za nic. Przez przypadek raczej też bana nie możesz dostać, bo musi być przecież jakiś powód. Co do pitminer jak ma się cheaty, to chyba jest się świaodmym co się robi. 2. Co do ma do rzeczy? Osoby, w których coś widzę to banuje.
Kapo44 to jak mg ci udowodnic ze nic nie mam? Moze to był lag?
Za pozwoleniem Kapo odrzucam, wyjaśnił.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera