MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PROPOZYCJA] Klatka /warp pvp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hmm mam propozycje do trybu survival do kładnie chodzi mi o dodanie /warp pvp a w tym warpie znajdowała by sie klatka tak jak na craftboard i 1sposób ucziecki do /spawn fajne by było takie bo nieraz dużo osób jest za linią i tylko tam kampią za linią a tak to tepasz sie na /warp pvp wskakujesz do dziury i sie klepiesz a tam taką mini arenke to da sie w 15 minut zbudować
Było by wtedy ciekawie a nie jak tera każy za linią kampi
I jakoś tak by wyglądało tak jak na craftbordach https://m.youtube.com/watch?v=czmHSp4ocQY
Jezeli pomysł.ci sie podoba to daj plusa, zagłosuj w ankiecie i wyraź swoją opinie Smile
Fajna klatka właśnie przydała by się taka sama tylko jeszcze z drogą ucieczki np. jakaś dziura w podładze a z tamtąd na góre i z góry znów na arenkę Big Grin
Na tak. Za dużo liniowców jest;
Czy ja wiem.
Demowcy by siali pogrom, a FK by tam sie pchaly pod miecz liczac, ze ktos lognie.
Ogromny spam na czacie killami.

Wolalbym takie cos, ze wybierasz pvp 1 na 1 zero ucieczki i wygrany zabiera ity i go tepa na spawn po 30 sec.
Ja na tak.
Jak powiedział Minik za dużo liniowców co czasami przeszkadza.
Na chwile obecna nie mam takich planów, może w nowej edycji cos sie pomyśli
Dobrze, do zamknięcia
Zamykam.
Przekierowanie